Vitrine frigorifice maturare carne

Dupa cum bine stim, maturarea este un proces ce se aplica doar carnii de vita si reprezinta procesul de pastrarea a carnii pentru o perioada de timp în medii refrigerate, aerisite şi cu umiditate controlată, asftel incat să îmbunătăţească gustul şi frăgezimea cărnii. Procesul desi simplu la prima vedere, el trebuie facut doar in conditii de siguranta, indepartand mirosurile daunatoare si metinerea curateniei, iar valorile trebuie mentinute in anumiti parametrii: temperatura păstrată constant între 2-4 C°, umiditatea să fie 85-90%, iar circulaţia aerului menţinută la viteza de 5-7 metri liniari pe minut la suprafaţa produsului. Cu vitrinele frigorifice pentru maturare intreg procesul devine mult mai simplu, consulta oferta si te vei convinge-te singur!

Cod produs: DR6-G
Vitrina se foloseste special pentru maturare carnii datorita sistemului de umidificare...
3,100.80 

Fara TVA

Intreaba stoc
Cod produs: DR13-G
Vitrina se foloseste special pentru maturare carnii datorita sistemului de umidificare...
4,263.36 

Fara TVA

Intreaba stoc

Articole

×

Castiga un Storcator Profesional de la Cancan!

Inscrie-te la oferte exclusive, sfaturi si ai sansa sa castigi un storcator profesional de rodii si citirice

*Perioada concursului 20.09-01.11