Categorii

Vas de gatit profesional antiaderent AMT Gastroguss ( Germania) 18cm, Inaltime 4cm

Vas de gatit profesional antiaderent AMT Gastroguss ( Germania) 18cm, Inaltime 4cm

32.56 / buc fara TVA
Facturare in RON la cursul BNR
Cod produs: 418-E
Pe stoc
Ultimele bucati
Intreaba Stoc
1 bucata
Timp livrare:

Vasele AMT Gastroguss au o baza foarte groasa, de pana la 9 mm.

 


LIVRARE
RAPIDA

GARANTIE
12 LUNI
RECOMANDA

Detalii

Vas de gatit  profesional antiaderent AMT Gastroguss ( Germania) 18cm, Inaltime 4cm

Manerele ergonomice si rezistente ale vaselor Gastroguss au fost dezvoltate cu ajutorul Echipei Culinare Nationale a Germaniei, sunt rezistente la temperaturi ridicate de pana la 240°C si astfel este permisa gratinarea alimentelor imediat dupa prajirea pe plita, fara a mai fi nevoie de schimbarea vasului, iar forma si designul modern permite servirea directa din vasele AMT.

Diametru: 18 cm

Inaltime: 4 cm

-Strat antiaderent LOTAN (in mai multe straturi). Stratul antiaderent al vaselor AMT este deosebit de rezistent la zgarieturi, datorita formulei speciale LOTAN care sta la baza producerii acestor tigai.

 

-Strat foarte gros de aluminiu turnat manual, cu rol in incalzirea foarte rapida si pastrarea caldurii pentru un timp indelungat; turnarea manuala asigura absenta porilor care la alte produse determina indoiri, incovoieri, deformari, astfel incat acest mod de fabricare confera produselor AMT duritate si durabilitate maxime.

-Strat anti-coroziv, pentru o protectie optima impotriva detergentilor, a acizilor din legume si fructe.

-Grosimea bazei de 9-10mm asigura pastrarea caldurii pentru un timp deosebit de lung; Incalzirea acesteia este de asemenea foarte rapida, astfel incat eficienta consumului de energie este maxima.

-Aluminiul turnat manual al vaselor AMT: de 4 ori mai buna transmitere a caldurii fata de fier si de 8 ori mai buna decat in cazul vaselor din otel inoxidabil.

-Produse robuste, solide, extrem de rezistente, fara PFOA.

-Extrem de usor de curatat; Se pot chiar introduce la temperaturi chiar ridicate in apa, iar resturile care raman se desprind extrem de usor.

-Se pot spala in masina de spalat vase, desi si sub jet de apa calda si un strop de detergent lichid;

-Datorita timpului redus de incalzire (a stratului gros de aluminiu) si gatire, se pastreaza maxim de vitamine si minerale.

-Producator: German

-Produsele AMT au fost supuse celor mai atipice teste, dorind sa demonstreze in felul acesta calitatea superioara fata de alte produse aflate pe piata.

 

Detalii tehnice

Inaltime:
40 mm
Diametru:
180 mm
Culoare:
Negru
Material:
Aluminiu

Adauga review

Produse relationate