​4 motive pentru care sa iti echipezi bucataria cu tigai din inox

Intr-o piata ce abunda in oferte tentante ce iti prezinta avantaje si pare sa iti indeplineasca toate criteriile stabilite, alegerea celor mai potrivite echipamente pentru bucatarie este o misiune ce necesita documentare, atentie si foarte mult timp.

Unul dintre cele mai inovative, performante, rezistente si eficiente materiale din care sunt realizate echipamentele pentru bucatarie este inoxul. Utilizat la realizarea tacamurilor, a vaselor, a instrumentelor de gatit, a cuptoarelor, hotelor si chiar si mobilei de bucatarie, inoxul si-a dovedit de-a lungul timpului calitati incontestabile, menite sa te determine sa il alegi de fiecare data.

Pentru ca ne place sa iti oferim de fiecare data cea mai buna alternativa de echipare a bucatariei tale, ne-am gandit sa iti facem o scurta trecere in revista a calitatilor utilelor tigai din inox pe care le poti achizitiona rapid si sigur din magazinul nostru online de echipamente pentru bucatarie.

  • Pentru ca inoxul in sine nu este un bun conductor de caldura, gama de tigai din inox pe care ti-o punem la dispozitie are o constructie menita sa iti ofere eficienta mxima. Astfel, fundul tigailor din inox pe care le gasesti in magazinul nostru online este realizat in triplu strat (tip sandwich) format din: strat din inox magnetic, aluminiu si un disc din inox magnetic. Astfel, acestea poti fi utilizate pentru orice metoda de gatit si pe orice tip de suprafata: plite electrice, plite cu inductie, plite pe gaz sau plite cu suprafata de geam ceramic.
  • Inoxul nu este reactiv la acizii din mancaruri. Acest fapt se traduce prin faptul ca nu va altera aroma ingredientelor
  • Inoxul are o buna rezistenta la actiunea materialelor abrazive, la substantele chimice si la actiunea factorilor mecanici si de asemenea, poate fi spalat la masina de spalat vase
  • Inoxul magnetic este non-alergenic, fapt datorat lipsei din compozitia acestuia a nichelului si a manganului.

tigaie inox, tigai profesionale din inox

Avand in vedere toate calitatile materialului din care sunt realizate, nu credem ca mai ai nevoie si de alte argumente pentru a comanda acum din colectia noastra de tigai din inox!

Imbinand profesionalismul, determinarea si capacitatea de a identifica si achizitiona cele mai performante echipamente pentru bucatarie pe care sa ti le puna la dispozitie, echipa lancom.ro este partenerul tau de incredere atunci cand iti doresti echipamente premium. Alege si tu calitatea desavarsita, alege lancom.ro.