Parteneri

Seriozitatea şi punctualitatea sunt doi piloni importanți ai activităţii noastre, piloni care au la bază respectul faţă de partenerii de afaceri, sinceritatea şi angajamentul faţă de ei. În mod constant urmărim să punem la dispoziţia partenerilor noştri, produse cât mai variate şi adecvate necesităţilor lor. De aceea, selectăm atent din oferta variată de produse HoReCa de pe piaţa mondială, pe acelea care se încadrează în standardele actuale de calitate, fiind în acelaşi timp prietenoase și din punct de vedere al preţului.

Treptat, prin respectarea standardelor de calitate, prin deschiderea şi sinceritatea arătată partenerilor de afaceri, dar şi prin stabilirea unui raport cât mai avantajos între preţul şi calitatea produselor, Lancom Distribution a devenit un furnizor important în domeniul HoReCa. Printre momentele importante din istoria companiei putem enumăra încheierea parteneriatelor cu METRO Cash&Carry şi REAL Hypermarket, dar şi cu alţi profesionişti din industria HoReCa, cu care am dezvoltat parteneriate bazate pe încredere şi respect reciproc. De asemenea, echipa noastră a adaptat produsele și serviciile noastre pentru a se potrivi oricărui tip şi stil de afacere.

Ne adresăm unui spectru larg de clienţi, de la distribuitori la restaurante, saloane evenimente, concerte, food truckuri, târguri, bistrouri, brutării, baruri, cafenele, patiserii, cofetării, spitale, grădinițe, creșe, unități de procesare, unități de învățământ, direcții de asistență socială, aziluri de bătrâni, unități militare, penitenciare, etc. Din portofoliul Lancom fac parte şi unele dintre cele mai apreciate hoteluri şi lanţuri hoteliere. Mai jos vă prezentăm doar câţiva dintre partenerii noştri, cărora pe această cale le mulţumim pentru faptul că au fost şi sunt alături de noi.