Parteneri

 

Seriozitatea şi punctualitatea sunt doi piloni ai activităţii noastre, piloni care au la temelie respectul faţă de partenerii de afaceri, sinceritatea şi angajamentul faţă de ei. În mod constant urmărim să punem la dispoziţia partenerilor noştri produse cât mai variate şi adecvate necesitaţilor lor. De aceea, selectam atent din variată oferta de produse HoReCa de pe piaţa mondială pe acelea care se încadrează în standardele actuale de calitate, fiind în acelaşi timp prietenoase din punct de vedere al preţului.

Treptat, prin respectarea standardelor de calitate, prin deschiderea şi sinceritatea arătată partenerilor de afaceri dar şi prin stabilirea unui raport cât mai avantajos între preţul şi calitatea produselor, Lancom Distribution a devenit un furnizor important în domeniul HoReCa. Printre momentele importante din istoria companiei se număra încheierea parteneriatelor cu METRO Cash&Carry şi REAL Hypermarket dar şi cu alţi profesionişti din industria HoReCa cu care am dezvoltat parteneriate bazate pe încredere şi respect reciproc. De asemenea, echipa noastră a adapta produsele și serviciile noastre pentru a se potrivi oricarui tip si stil de afacere. 

Ne adresăm unui spectru larg de clienţi, de la distribuitori, la restaurante, brutării, baruri, cafenele, patiserii, cofetării. Din portofoliul Lancom fac parte si  unele dintre cele mai apreciate hoteluri si lanturi hoteliere. Mai jos va prezentam doar cativa dintre partenerii nostri carora pe aceasta cale le multumim pentru faptul ca au fost si sunt alaturi de noi.