Spalatoare inox 74 produse

Spălătoare din inox cuvă sau tip dulap pentru afaceri HoReCa

Spălătoare din inox – pentru curățare cu precizie 

Spălătoarele din inox fac parte din mobilierul din inox al unei bucătării profesionale care ridică standardele afacerii pe care o dețineți. Acestea sunt un factor esențial al excelenței culinare, întrucât vasele curate vor fi întotdeauna apreciate și căutate în cadrul unui restaurant, bistro, etc. Mai mult decât atât, sunt un must-have în orice local, împreună cu hotele din inox

Spălătorul din inox ajută la curățarea fiecărui tip de veselă într-un mod rapid. De asemenea, pubelele din inox contribuie și ele la acest aspect, fiind la îndemână pentru a arunca resturile alimentare. Indiferent despre ce accesorii este vorba, acestea sunt foarte ușor de curățat cu spălătoarele din inox profesionale. Chiar dacă în restaurant cantitatea de vase ce trebuie curățate zilnic este foarte mare, un spălător de vase din inox alimentar rezistă uzurii un timp îndelungat, datorită materialului extrem de rezistent la eroziune. Mesele din inox, care sunt și ele de nelipsit alături de cărucioarele din inox, au aceeași calitate înaltă.

Spălător din inox – ajutorul profesional de nelipsit din afacerea dvs.

Spălătorul din inox profesional poate fi privit, cu siguranță, ca un produs de nelipsit din orice bucătărie dintr-o afacere. Oferă un flux de lucru excelent și, totodată, folosindu-l veți optimiza la maximum atât spațiul din bucătărie, cât și timpul. Indiferent de volumul de curățat, chiuveta (spălătorul) din inox va face față provocărilor.

Merită să investiți într-un spălător profesional de bucătărie de inox, pentru ca acest spațiu din afacerea dvs. să respecte standardele înalte de curățenie cerute. Pentru profesionalism și excelență, alegeți spălătoarele profesionale din inox pentru bucătărie de pe site-ul nostru și încântați-vă clienții cu veselă curată și strălucitoare.

Spalatoare inox SPALATOR 1200X700X950 MM CU 1 CUVA 500X500X250 MM - Lancom.ro Spalatoare inox SPALATOR 1200X700X950 MM CU 1 CUVA 500X500X250 MM - Lancom.ro 9%

SPALATOR 1200X700X950 MM CU 1 CUVA 500X500X250 MM

Cod produs: STD01-127R1-250

386.67 € 349.00 €

Fara TVA

Spălătoare inox cuvă - Găsiți echipamentele potrivite afacerii dvs.