Dozatoare 5 produse

Dozator de suc - potrivit pentru servirea rapidă a sucurilor răcoroase şi savuroase

Dozatorul de suc se află printre echipamentele stradale esenţiale, potrivite pentru produsele take away sau servite pe loc, mai ales dacă aveți o afacere în industria HoReCa. Dacă vreți să beneficiați de produse profesionale şi rezistente, în magazinul online Lancom, vă punem la dispoziţie dozatoare de suc cu gheaţă pentru a le oferi clienţilor dvs. sucuri proaspete, răcoroase şi delicioase. Puteţi alege un dozator de suc profesional simplu, dublu, triplu, cu două sau trei containere, ideale pentru răcirea sucurilor, în funcţie de specificul afacerii stradale. Astfel, calitatea şi temperatura sucului cu gheaţă la dozator se va menţine mai mult timp, iar clienţii actuali şi potenţiali, vor aprecia că acordați atenţie acestui aspect important.

Dozator de suc cu gheaţă - echipamentul care le oferă experienţe unice tuturor clienţilor dumneavoastră 

Dozatorul de suc cu gheaţă se află în topul preferinţelor clienţilor, mai ales atunci când temperaturile sunt crescute şi doresc să se răcorească şi să savureze o limonadă rece, un ice tea, un fresh de portocale sau alte sucuri pentru dozator reci şi proaspete. De asemenea, experienţele culinare pot fi complete şi cu ajutorul echipamentelor fast food profesionale prin prepararea și vânzarea de hamburgeri, hotdogi și alte preparate delicioase.

Maşinile de îngheţată profesionale nu sunt nici ele de ignorat, întrucât înghețata reprezintă un desert adorat de către toate persoanele indiferent de vârstă. Iar pentru a diversifica meniul, puteți opta și pentru o crepieră profesională pentru a asigura mai multe momente de răsfăţ şi gusturi aromate clienților. 

Alegeți un dozator pentru suc rece, alături de dispenserele de care aveți nevoie pentru afacerea pe care o aveți, iar clienţii se vor putea bucura de experienţe culinare de vis.