Mixere Planetare 19 produse

Mixerul planetar reprezintă un ajutor esențial în orice laborator de patiserie/cofetărie, dar poate fi folosit cu succes și în restaurante, baruri, bistrouri, scurtând timpul de preparare și garantând obținerea de creme perfect omogene. Structura robustă garantează rezistența chiar și în condiții de utilizare intensivă. Cuva din oțel inox permite curățarea ușoară iar cele 3 accesorii de amestecare asigură versatilitate în utilizare, putând fi folosit pentru diverse tipuri de creme și aluaturi moi.
 
Mișcarea planetară omegenizează perfect întreg conținutul cuvei și crește productivitatea în unitățile de patiserie/cofetărie.
 

- mișcarea planetară garantează omogenizarea perfectă și rapidă chiar și a amestecurilor dense

- cele 3 accesorii de amestecare conferă flexibilitate în utilizare: telul este ideal pentru spuma de ouă și creme, spatula pentru prăjituri, iar carligul pentru aluaturi

- cuva din inox este rezistentă și ușor de curățat

- structura robustă garantează rezistența chiar și în condiții de utilizare intensivă

Lancom Distribution oferă Mixere Planetare destinate profesionistilor! Alegeți calitatea unui mixer profesional de cofetărie/patiserie!

Avem pentru dvs. mixere planetare profesionale cu 3 trepte de viteza, panou de control electronic cu variator de viteză și timer. Mai mult, mixerul planetar dispune de microîntrerupator și de un grilaj de siguranță.

Mixerul planetar este indispensabil în orice cofetării/patiserii și este recomandat pentru prepararea diverselor tipuri de cremă, bezea, spumă din albuș de ou, friscă, aluat, etc. De asemenea este de mare ajutor în bucătăriile profesionale la prepararea cartofilor piure, maionezelor, sosurilor, preparatelor din carne tocată, etc.

Noi va punem la dispoziție mixere profesionale de cofetărie/patiserie care să vă ușureze și eficientizeze munca. Ce mai asteptați? Comanda-ți acum un mixer pentru prajituri și bucurați-vă clienții cu cele mai delicioase preparate!

Mixere Planetare Mixer planetar patiserie 6.5 litri - Lancom.ro

Mixer planetar patiserie 6.5 litri

Cod produs: HLB-7

358.45 €

Fara TVA