Storcatoare 19 produse

Storcator profesional de fructe - echipament indispensabil pentru afacerea ta! Avem pentru tine gama completa de storcatoare de citrice profesionale | storcatoare de rodii rezistente si durabile. Comanda acum cu storcator de portocale profesional sau un storcator cu presare lenta si fa diferenta!

Seva miraculoasa a fructelor, nectarul inconfundabil al prospetimii naturii, servite in cele mai originale si creative forme sunt modalitati prin care clientii ocazionali se transforma in clienti fideli ai barului.

Obtinerea celor mai bune sucuri de fructe se realizeaza cu ajutorul unor storcatoare profesionale de cea mai buna calitate, iar pentru ca adoram sa iti oferim exact ceea ce iti doresti, ti-am pregatit o colectie de storcatoare electrice, storcatoare manuale, storcatoare legume si fructe, storcatoare de citrice, din aceasta gama profesionala de ultima generatie, sigur vei remarca maximumul de calitate regasit la echipamente precum: storcator rodii profesional storcator portocale profesional si multe alte echipamente bar dedicate succesului tau.

Storcatoare de fructe profesionale - accesorii indispensabile intr-un bar profesional. Lancom Distribution va pune la dispozitie gama completa de ustensile bar, storcatoare profesionale de fructe si legume.

Storcatoare Storcator automat rodii si citrice - Lancom.ro Storcatoare Storcator automat rodii si citrice - Lancom.ro

Storcator automat rodii si citrice

Cod produs: CC.MP01

2728.00 €

Fara TVA