Cum plătesc

1. În numerar la curier (Ramburs)
 
Atunci când administratorul confirmă şi procesează comanda, produsele comandate vor fi trimise la adresa de livrare. Curierul vă va telefona înainte de a vă aduce coletul/coletele şi vă va informa de ziua şi ora estimată a livrării. Plata se va face în numerar la curier, în momentul primirii pachetului. Veţi primi un un e-mail pe adresa selectată cu confirmarea comenzii, în care veţi fi informat asupra paşilor următori şi asupra statusului comenzii dvs. Aveţi posibilitatea de a vizualiza şi schimba datele din fişierul “Contul meu".

2. Prin ordin de plată (O.P)

În urma completării formularului de comandă şi a selectării opţiunii Modalitate de plată prin "Ordin de plată", veţi primi pe adresa de e-mail o factură proformă emisă cu datele înscrise, precum şi un sumar al comenzii dvs. Odată ce primim confirmarea plății în contul nostru bancar, vom putea elibera produsele spre livrare sau puteţi opta pentru ridicarea acestora de la sediul nostru.

După plasarea comenzii veți fi redirecționat să achitați online comanda în interfața PayU. Odată ce primim confirmarea plății în contul nostru bancar, vom putea elibera produsele spre livrare sau puteţi opta pentru ridicarea acestora de la sediul nostru. Această variantă este valabilă numai pentru Persoane Juridice.

4. Cash la sediul nostru

Puteţi opta pentru plata produselor dorite achitând cash contravaloarea lor direct la sediul nostru, urmând să le ridicaţi tot de aici. Această variantă este valabilă numai pentru Persoane Juridice.