Cum platesc

  1. Plată în numerar la curier. Atunci când administratorul confirmă şi procesează comanda, produsele comandate vor fi livrate la adresa de livrare. Curierul vă va telefona înainte de livrare şi vă va informa de ziua şi ora estimată a livrării. Plata se va face în numerar la livrare.Veţi primi un un e-mail pe adresa dvs cu confirmarea comenzii, în care veţi fi informat asupra paşilor următori şi asupra statusului comenzii dvs. Aveţi posibilitatea de a vizualiza şi schimba datele din fişierul “Contul meu"
  2.  Plata prin Ordin de plata

    In urma completarii formularului de comanda si a selectarii optiunii "plata prin ordin de plata", veti primi pe adresa dvs. de e-mail o factura proforma emisa pe datele inscrise, precum si un sumar al comenzii dvs. Odata ce primim confirmarea platii in contul nostru bancar, vom putea elibera produsele spre livrare sau puteti opta pentru ridicarea acestora de la sediul nostru.

  3.  Cash la sediul nostru

    Puteti opta pentru plata produselor dorite achitand cash contravaloarea lor la sediul nostru, urmand sa le ridicati tot de aici.