Service

Servicii Mentenanta Echipamente HoReCa Bucuresti/Ilfov

(+4)0723 595 291
service@lancom.ro

Lancom - Startul Bucatariilor Profesionale va sta la dispozitie pentru orice tip de Service Echipamente HoReCa (Masini de gatit, friteuse, roboti de prelucrare, masini de tocat, grill-uri, malaxoare, echipamente frigorifice, etc) in zona Bucuresti/Ilfov prin urmatoarele pachete de contracte de mentenanta:

a) Intre 1 si 5 echipamente - 20 euro/echipament/luna la care se adauga TVA;
b) intre 6 si 10 echipamente -16 euro/echipament/luna la care se adauga TVA;
c) intre 11 si 15 echipamente – 14 euro/echipament/luna la care se adauga TVA;
d) peste 16 echipamente – 12 euro/echipament/luna la care se adauga TVA;
e) la solicitare punctuala : constatare 32 euro + 32 euro/ora de manopera la care se adauga TVA. Ora inceputa se factureaza integral;
f) pentru deplasarea in afara mun Bucuresti se percepe o taxa de 2,2 ron/km+TVA (tur-retur);
g) pentru deplasare in Bucuresti se percepe o taxa de 15 euro+TVA;
h) la cele de mai sus se adauga costul pieselor de schimb si al consumabilelor.

Service Echipamente si Utilaje Profesionale pentru Bucatarie, Bar si Spalatorie

(+4)0723 595 291
(+4)0749 189 346
service@lancom.ro
Lancom Distribution va asigura o gama larga de activitati de service - instalare, intretinere si reparatie pentru echipamente si utilaje HoReCa.
Asiguram interventii de luni pana vineri in maxim 24 de ore in Bucuresti, Ilfov si judetele limitrofe. In restul tarii va asiguram asistenta din partea unitatilor service partenere.
Apeland la service-ul Lancom Distribution aveti garantia unei interventii prompte, realizate de un specialist cu experienta vasta in domeniul HoReCa.
Interventiile oferite de service-ul nostru acopera atat echipamentele si utilajele comercializate de Lancom Distribution cat si orice alte echipamente si utilaje profesionale de bucatarie (patiserie, brutarie, pizzerie, fast-food, cofetarie, restaurant), bar si spalatorie:
  1. Service - instalare, intretinere si reparatie echipamente de gatit - blocuri termice: aragaze, friteuse, gratare, cuptoare, grill-uri dar si hote
  2. Service - instalare, intretinere si reparatie echipamente si utilaje pentru pregatirea alimentelor - mixere, malaxoare, masini de tocat, masini de taiat sau curatat legume, etc.
  3. Service - instalare, intretinere si reparatie echipamente bar - filtre de cafea| cafetiere profesionale, espresoare, blendere, boilere | fierbatoare de mare capacitate, masini pentru cuburi de gheata, etc.
  4. Service - instalare, intretinere si reparatie masini de spalat industriale - pentru vesela, rufe, etc.

Serviciile oferite includ:

  1. Instalare echipamente si utilaje HoReCa; echipamentele cu alimentare pe gaz trebuie racordate la retea de catre beneficiar doar cu personal autorizat ISCIR.
  2. Instruirea personalului cu privire la utilizarea, curatarea, intretinerea curenta dar si cu privire la exploatarea echipamentelor si utilajelor in vederea asigurarii unei durate de viata cat mai mari si unei experiente de utilizare cat mai sigure pentru operator.
  3. Reparatii | interventii in caz de defectiune: verificarea echipamentului, constatare - diagnosticarea defectiunilor si anticiparea masurilor necesare, stabilirea pieselor necesare si a costurilor de reparatie.
  4. Mentenanta preventiva pe baza de contract: va ofera posibilitatea deplasarilor specialistului la o perioada de timp stabilita pentru verificarea echipamentelor, testarea si reglarea lor pentru performanta optima, inlocuirea pieselor uzate, asigurarea functionarii echipamentelor si utilajelor in conditii optime si la performante maxime. Contractul include si eventuala interventie in caz de urgenta descrisa la punctul 3.
  5. Service in garantie pentru echipamentele si utilajele HoReCa achizitionate de la Lancom Distribution.
  6. Ofertarea de piese de schimb si subansambe de schimb pentru echipamente si utilaje HoReCa din stoc sau la comanda.