Service

Servicii Mentenanță Echipamente HoReCa București / Ilfov

Lancom - Startul Bucătăriilor Profesionale vă stă la dispoziție pentru orice tip de Service Echipamente HoReCa (mașini de gătit, friteuse, roboți de prelucrare, mașini de tocat, grill-uri, malaxoare, echipamente frigorifice, etc.) în zona București / Ilfov prin următoarele pachete de contracte de mentenanță:

a) între 1 și 5 echipamente –  20 Euro/echipament/lună la care se adaugă TVA;
b) între 6 și 10 echipamente – 16 Euro/echipament/lună la care se adaugă TVA;
c) între 11 și 15 echipamente – 14 Euro/echipament/lună la care se adaugă TVA;
d) peste 16 echipamente – 12 Euro/echipament/lună la care se adaugă TVA;
e) la solicitare punctuală: constatare 32 Euro + 32 Euro/ora de manoperă la care se adaugă TVA. Ora începută se facturează integral;
f) pentru deplasarea în afara municipiului București se percepe o taxă de 0,45 Euro/km + TVA (tur-retur);
g) pentru deplasare în București se percepe o taxă de 15 Euro + TVA;
h) la cele de mai sus se adaugă costul pieselor de schimb și al consumabilelor.

Service Echipamente și Utilaje Profesionale pentru Bucătarie, Bar și Spălătorie

Pentru informații legate de service ehipamente și utilaje profesionale, vă rugăm să ne contactați la unul din numerele de telefon:

Departament service tel. mobil: (+4)0723 595 291

E-mail: service@lancom.ro

Lancom Distribution vă asigură o gama largă de activități de service - instalare, întreținere și reparație pentru echipamente și utilaje HoReCa.
Asigurăm intervenții de luni până vineri în maxim 24 de ore în București, Ilfov și județele limitrofe. În restul țării vă asigurăm asistență din partea unităților service partenere.
Apelând la service-ul Lancom Distribution aveți garanția unei intervenții prompte, realizate de un specialist cu experiență vastă în domeniul HoReCa.
Intervențiile oferite de service-ul nostru, acoperă atât echipamentele și utilajele comercializate de Lancom Distribution, cât și orice alte echipamente și utilaje profesionale de bucătarie (patiserie, brutărie, pizzerie, fast-food, cofetărie, restaurant), bar și spălătorie:
  1. Service - instalare, întreținere și reparație echipamente de gătit - blocuri termice: aragaze, friteuse, grătare, cuptoare, grill-uri dar și hote.
  2. Service - instalare, întreținere și reparație echipamente și utilaje pentru pregătirea alimentelor - mixere, malaxoare, mașini de tocat, mașini de tăiat sau curățat legume, etc.
  3. Service - instalare, întreținere și reparație echipamente bar - filtre de cafea, cafetiere profesionale, espresoare, blendere, boilere / fierbătoare de mare capacitate, mașini pentru cuburi de gheață, etc.
  4. Service - instalare, întreținere și reparație mașini de spălat industriale - pentru veselă, rufe, etc.

Serviciile oferite includ:

  1. Instalare echipamente si utilaje HoReCa: echipamentele cu alimentare pe gaz trebuie racordate la rețea de către beneficiar doar cu personal autorizat ISCIR.
  2. Instruirea personalului cu privire la utilizarea, curățarea, întreținerea curentă, dar și cu privire la exploatarea echipamentelor și utilajelor în vederea asigurării unei durate de viață cât mai mari și a unei experiențe de utilizare cât mai sigure pentru operator.
  3. Reparații/intervenții în caz de defecțiune: verificarea echipamentului, constatare/diagnosticarea defecțiunilor și anticiparea măsurilor necesare, stabilirea pieselor necesare și a costurilor de reparație.
  4. Mentenanța preventivă pe bază de contract: vă oferă posibilitatea deplasărilor specialistului la o perioadă de timp stabilită pentru verificarea echipamentelor, testarea și reglarea lor pentru performanță optimă, înlocuirea pieselor uzate, asigurarea funcționării echipamentelor și utilajelor în condiții optime și la performanțe maxime. Contractul include și eventuala intervenție în caz de urgență descrisă la punctul 3.
  5. Service în garanție pentru echipamentele și utilajele HoReCa achiziționate de la Lancom Distribution.
  6. Ofertarea de piese de schimb și subansamble de schimb pentru echipamente și utilaje HoReCa din stoc sau la comandă.