Cutite Profesionale Sabatier 6 produse

Primul cuțit SABATIER a fost creat de domnul Sabatier la începutul secolului al XIX-lea în zona Thiers. Descendent istoric al acestei familii, marca LION/LEUL SABATIER este garanția procesului de fabricație desfășurat cu respectarea tradiției și cunoștințelor tehnice ale faimosului său strămoș, al cărui nume este acum asociat la nivel mondial cu moștenirea culturală a artei culinare franceze și a tacâmurilor franceze. Semnând cu imprimeul său, de mai bine de 200 de ani, cuțitele și accesoriile de bucatarie, marca SABATIER însoțită de un LEU este mândru să participe la influența culturii gastronomice franceze.

Procesul de fabricare a cuțitelor forjate necesită o cunoaștere perfectă a tradiției tacâmurilor de fierar și temperatură moștenită de la strămoșii noștri. Chiar la începutul procesului, „fierarul” și focul său arzător declanșează magia lor, lucrând metalul pentru a da naștere lamei elementare. Semnul produs de fierar este apoi trecut la „călitor”. Treaba lui este să facă lama tare, flexibilă și puternică. Apoi, operațiile de finisare manuală vor perfecționa calitatea materialelor folosite în producția cuțitelor SABATIER DIAMANT.

“The pleasure of cooking” – Placerea de a găti este sloganul celor de la Sabatier.

Diferite componente alcătuiesc oțelul (aliajul) și îi conferă calitatea în conformitate cu procentele utilizate. Distingem două tipuri principale de oțel:

- așa-numitele oțeluri „carbon” care conțin în principal fier și carbon (0,6 până la 1%)

- așa-numitul oțel „inoxidabil”: aliaj în cantități variate în funcție de calitatea dorită: Carbon (de la 0,2 la 0,5%), Crom (de la 12 la 15%), Molibden (0 la 0,8%), Vanadiu (0 până la 0,2%). Toți acești agenți au proprietăți specifice care garantează calitatea dorită: carbonul oferă duritate, cromul este inoxidabil, molibdenul și vanadiul sunt anticorozive. Acestea nu sunt toate neapărat prezente, dar asigurarea calității rezidă în aliajul format din toți acești agenți, folosind cel mai mare conținut posibil. Aceste componente sunt turnate în lingouri și apoi în diferite forme, în funcție de utilizarea finală a cuțitului.

Toate cuțitele Sabatier sunt 100% complet forjate, fabricate în Franța si sunt cuțite profesionale pentru bucătari, măcelari și chefi. SABATIER DIAMANT reprezintă vârful de excelență în tacâmuri de calitate.

Cutite Profesionale Sabatier