Categorii

Cutit Chef Sabatier Ideal 100% forjat 25 cm

Cutit Chef Sabatier Ideal 100% forjat 25 cm

98.00 / buc fara TVA
Facturare in RON la cursul BNR
Cod produs: 711680
Pe stoc
Ultimele bucati
Intreaba Stoc - 021 348 38 09
18 bucati
Timp livrare:

LIVRARE
RAPIDA

GARANTIE
12 LUNI

Cutit Chef Sabatier Ideal 100% forjat 25 cm - Detalii

Cuțit Chef Sabatier Ideal, 100% forjat, cu lama de 25 cm - excelent pentru bucătarii profesioniști 

Seria Ideal 100% forjată este una dintre cele mai populare game realizate de Sabatier. Acest cuțit poate efectua o mare varietate de tăieturi pe orice tip de ingredient alimentar. 

Specificații:

Acest cuțit de bucătar Sabatier Ideal, 100% forjat, cu lama de 25 cm este genul de cuțit care ar trebui să fie prezent în fiecare bucătărie. Lama sa largă și lungă, cu muchie ultra ascuțită, vă permite să efectuați o mare varietate de tăieturi cu mare ușurință și precizie. De exemplu, este perfect pentru tocat, feliat și tăiat orice, de la fructe și legume, la ierburi și carne. Principalele caracteristici care garantează performanța excelentă a acestui cuțit sunt următoarele:

- Lama este realizată dintr-un oțel inoxidabil N4116 Nitrogen+(X50CrMoV15+N) ultra rezistent la coroziune, cu un nivel ridicat de rezistență și este întărit cu azot.

- A fost forjat în întregime dintr-o bucată unică de oțel, printr-un proces în care piesa de oțel este ștanțată la o temperatură de 1100 de grade Celsius. Acest proces face ca lama să aibă robustețea necesară, pentru a îndeplini sarcini care necesită un nivel ridicat de rezistență.

- Pentru a vă oferi o prindere fermă și confortabilă în timp ce tăiați ingredientele alimentare, mânerul acestui cuțit de bucătar are un design ergonomic, fabricat din POM care este un material sintetic de înaltă calitate utilizat pe scară largă în ustensilele de bucătărie, datorită durabilității și rezistenței sale mari.

Lamă super ascuțită din oțel inoxidabil N4116 Nitro+(X50CrMoV15+N) ce îi conferă o rezistență ridicată.
A fost forjat în întregime dintr-o singură bucată de oțel ce îi oferă o duritate garantată.
Mânerul este din POM, de culoare neagră, prins cu trei nituri din alamă, ce îi conferă o prindere confortabilă.

Fabricat în Thiers, Franța

Adauga review
Altii au mai cumparat si...
Articole ce te-ar putea interesa