Categorii

Cutit Suedez de Peste Sabatier Ideal 100% forjat 22 cm

Cutit Suedez de Peste Sabatier Ideal 100% forjat 22 cm

76.00 / buc fara TVA
Facturare in RON la cursul BNR
Cod produs: 714580
Pe stoc
Ultimele bucati
Intreaba Stoc
5 bucati
Timp livrare:

LIVRARE
RAPIDA

GARANTIE
12 LUNI
RECOMANDA
Detalii

Cuțit Suedez de Pește Sabatier Ideal 100% forjat, cu lama de 22 cm și mâner negru - excelent pentru bucătarii profesioniști 

Seria Ideal 100% forjată este una dintre cele mai populare game realizate de Sabatier. 

Specificatii:

Acest cuțit de filet suedez Sabatier 22 cm este fără îndoială un instrument indispensabil pentru bucătărie, mai ales dacă sunteți iubitori de pește. Acest cuțit este perfect pentru a tăia peștele în felii subțiri cu o precizie extremă, datorită lamei sale lungi și subțiri, flexibile, care se mișcă perfect de-a lungul coloanei vertebrale a acestuia. Astfel, pregătirea fileurilor de pește va deveni super ușoară și plăcută.

Este important de clarificat faptul că „suedez” este doar tipul de cuțit de file (lamă mai îngustă) și nu originea cuțitului. Fiind un produs de înaltă calitate de la Sabatier, acest cuțit a fost fabricat în întregime în orașul Thiers, care este cunoscut drept capitala istorică a tacâmurilor franceze.

Cu o lungime de 22 cm, lama acestui cuțit de filet este realizată dintr-un material de calitate superioară: oțel inoxidabil N4116 Nitrogen+(X50CrMoV15+N). Aceasta explică de ce această lamă are un nivel atât de ridicat de duritate, durabilitate și rezistență la coroziune.

În plus este 100% forjat, ceea ce înseamnă că a fost realizat dintr-o singură bucată de oțel și la o temperatură ridicată, folosind o presă special făcută, ce i-a dat forma finală. Acest tip de construcție face întregul cuțit foarte solid.

Pentru a avea un control mare asupra unei lame atât de lungi, Sabatier a realizat mânerul acestui cuțit cu o formă ergonomică care oferă o prindere fermă și confortabilă, în timp ce vă pregătiți fileurile de pește. În sfârșit, mânerul este fixat cu trei nituri de alamă care conferă un echilibru excelent acestui cuțit.

Acest cuțit de filet suedez Sabatier Saveur cu lama de 22 cm este super precis și elegant. Este remarcabil pentru a pregăti fileurile de pește preferate cu ușurință și precizie.

Principalele caracteristici care garantează performanța excelentă a acestui cuțit sunt următoarele:

- Lama este realizată dintr-un oțel inoxidabil N4116 Nitrogen+(X50CrMoV15+N) ultra rezistent la coroziune, cu un nivel ridicat de rezistență și este întărit cu azot.

- A fost forjat în întregime dintr-o piesă unică de oțel printr-un proces în care piesa de oțel este ștanțată la o temperatură de 1100 de grade Celsius. Acest proces face ca lama să aibă robustețea necesară, pentru a îndeplini sarcini care necesită un nivel ridicat de rezistență.

- Pentru a vă oferi o prindere fermă și confortabilă în timp ce tăiați ingredientele alimentare, mânerul acestui cuțit de bucătar are un design ergonomic, fabricat din POM de culoare neagră, care este un material sintetic de înaltă calitate care este utilizat pe scară largă în ustensilele de bucătărie datorită durabilității și rezistenței sale mari

Lamă super ascuțită din oțel inoxidabil N4116 Nitro+ (X50CrMoV15+N)  ce îi conferă o rezistență ridicată.
A fost forjat în întregime dintr-o singură bucată de oțel ce îi oferă o duritate garantată.

Evaluarea durității de 57/59 HRC pe scara Rockwell - rezistență impresionantă.

Mănerul de culoare neagră din POM, cu trei nituri (alamă) are o prindere confortabilă.

Fabricat în Thiers, Franța

Adauga review
Produse relationate
Articole ce te-ar putea interesa