Utilaje si echipamente bucatarie - modalitati ideale de atingere a perfectiunii gusturilor

Avand ca si criterii de realizare a performantei realizarea mixurilor perfecte, a aromelor imbietoare, a gusturilor desavarsite si a texturilor perfecte, adevaratii artisti ce isi consacra activitatea artei culinare sunt in permanenta cautare de utilaje si echipamente bucatarie menite sa le ofere posibilitatea de a obtine preparate perfecte.

Intotdeauna gata sa vina in sprijinul celor care isi doresc sa isi poata manifesta in integralitate talentele culinare, Lancom - magazin online de utilaje si echipamente bucatarie pune la dispozitia profesionistilor o gama variata, completa si complexa de modele si accesorii pentru performantul Robot Coupe.

Pentru ca intr-o bucatarie profesionala nevoia de utilaje, echipamente si accesorii este personalizata, in functie de specific si volum, Lancom pune la dispozitie o gama variata de roboti bucatarie profesionali, din care fac parte:

robot taiat legume profesional

Acest robot de taiat legume profesional are o capacitate de prelucrare de 400 – 1200 Kg/ora, sistem de siguranta magnetic si sistem de franare a motorului.

Pentru o eficienta crescuta, acest robot profesional de bucatarie are doua viteze: 375, respectiv 750 rotatii/minut, este dotat cu dispozitiv pentru taiere legume cu evacuarea produsului in interior.

Cutter profesional R8 - ROBOT COUPE

Daca va doriti un cutter profesional care va ofera solutia rapida si eficienta de mixare sosuri, creme si compozitii, cu o capacitate de lucru de 100~500 mese portii/ora, dotat cu cuva din inox 28 litri si buton cu functie Pulse, precum si cu sistem de siguranta magnetic si dispozitiv de franare a motorului, atunci raspunsul la toare aceste cerinte este oferit in integralitate de profesionistul nostru magazin online de utilaje si echipamente bucatarie - Lancom.

Daca pentru dezvolatrea bucatariei profesionale pe care o deti iti doresti achizitionarea de echipamente si utilaje de ultima generatie, Lancom este locul in care vei gasi ceea ce iti doresti.

Lancom reprezinta garantia achizitionarii echipamentelor si aparaturii destinate bucatariilor profesionale cu performanta si fiabilitate de cel mai inalt nivel, cu un inventar de produse realizate astfel incat sa raspunda celor mai inalte standarde de durabilitate si calitate.

Va asteptam cu oferte profesionale gandite pentru profesionisti profesionistilor, va asteptam cu o oferta bogata de echipamente de bucatarie precum: Robot Coupe - Robot taiat legume Cutter profesional si multe alte echipamente ce inglobeaza varfuri de tehnologie.