5 accesorii de bucatarie ideale pentru bucatarii profesionale

Activitatea din bucatariile profesionale este cat se poate de solicitanta si diversa.

De la alegerea ingredientelor, la realizarea celui mai atragator design pentru preparate, procesul de realizare a meniurilor apetisante este unul care presupune o sumedenie de operatiuni, iar pentru cele mai multe dintre ele, utilizarea celor mai adecvate accesorii pentru bucatarie reprezinta o importanta usurare a misiunii.

Daca esti la inceput de drum sau daca vrei sa descoperi noi ustensile si accesorii cu care sa iti transformi activitatea curenta in una mult mai usoara, iata 5 exemple dintre cele pe care Lancom – magazin online de echipamente si accesorii pentru bucatarii profesionale - le recomanda cu caldura:

Deschizator/desfacator conserve

deschizator conserva, accesoriu pentru bucatarii profesionale

 

Da, un obiect banal a carui utilitate nu o constientizezi decat atunci cand te afli in fata unei conserve pe care trebuie sa o desfaci si iti dai seama ca nu ai niciun instrument potrivit pentru asta.

In magazinul nostru online de echipamente si accesorii pentru bucatarii profesionale, gasesti deschizator/desfacator conserve cromat, cu manere din inox, precum si deschizator/desfacator conserve pentru recipiente de mari dimensiuni, realizat din inox si cu maner din lemn, gata sa te ajute sa deschizi rapid si sigur, orice conserva!

Foarfeca somon

foarfeca somon, accesoriu pentru bucatarii profesionale

Unele dintre cele mai apreciate si cautate meniuri sunt cele care contin somon. Prepararea acestuia in cele mai inovative modalitati este posibila abia dupa pregatirea pentru preparare. Asigura-te ca fiecare etapa din pregatirea somonului este realizata à la carte, doteaza-ti bucataria profesionala cu o foarfeca pentru somon.

Taietor aluat

 

taietor aluat, accesoriu pentru bucatarii profesionale

Bucatariile profesionale se remarca prin atentia la cele mai fine detalii. Un taietor aluat iti va permite sa portionezi perfect aluaturile si sa demonstrezi inca o data ca iti meriti prestigiul si aprecierea.

Dispozitiv pentru scos samburi masline

 

dispozitiv pentru scos samburi de masline

Gustoase si apreciate, oferind nu doar savoare preparatelor, ci si un aspect foarte atragator, ciresele nu pot fi servite cu tot cu samburi. Un dispozitiv pentru scos samburi cirese din gama Lancom este exact ceea ce cauti, daca iti doresti un aparat care sa aiba un flux de alimentare si evacuare automat si o productivitate de pana la 15 kg/h.

Cana gradata

cana gradata, accesoriu bucatarie profesionala

Proportiile perfecte se realizeaza cu masuratori perfecte! Alege o cana gradata din magazinul nostru online de echipamente si accesorii pentru bucatarii profesionale si respecta proportiile in tocmai!