5 argumente care te vor convinge sa alegi un cuptor cu microunde profesional

Eficientele cuptoare cu microunde profesionale sunt o foarte buna alegere atat pentru uz comercial, cat si pentru cel rezidential. Cu ajutorul acestor versatile si performante echipamente bucatarie, poti sa incalzesti o pizza pentru a servi un client, dar si pentru a hrani o familie. Cu dimensiuni reduse, foarte eficiente, versatile si performante, modelele de cuptoare cu microunde pe care ti le punem la dispozitie in oferta noastra de echipamente profesionale restaurant necesita spatiu redus pentru instalare si iti asigura rezultatele mult dorite.

cuptor cu microunde profesional, cuptoare cu microunde profesional, echipamente restaurant

Lancom – magazin online de echipamente HoReCa pune la dispozitia profesionistilor si amatorilor in arta gastronomiei o oferta bogata, completa si performanta de cuptoare cu microunde profesionale, in dimensiuni cu cu functionalitati diverse, astfel incat sa se incadreze perfect cerintelor fiecaruia si sa raspunda pozitiv nevoii de economie de spatiu pe care o regasim in orice bucatarie.

Daca esti curios care sunt caracteristicile pe care le poti gasi la modelele de cuptoare cu microunde profesionale pe care ti le propunem, iata cateva pe care le vei intalini, la fiecare dintre cele pe care ti le prezentam in oferta noastra, fiind de asemenea, puternice argumente pentru care merita sa achizitionezi aceste echipamente de top:

  • Construite din inox, astfel incat sa iti asigure anduranta si curatare rapida
  • Ofera incalzire si decongelare rapida, astfel incat sa reduci timpii de asteptare
  • Dotate cu magnetron dispus in partea inferioara pentru garantia unei incalziri uniforme a produselor si asigurarea unui consum de energie eficient
  • Panou de control analogic
  • Fiabilitate si performanta

Daca iti doresti cuptoare care sa iti permita realizarea unor preparate specifice, asa cum sunt eficientele cuptoare pizza, citeste despre oferta noastra in: Utilaje profesionale restaurant – cuptor pizza - performanta accesibila profesionistilor

Pentru aceia care isi doresc echipamente bucatarie dotate cu tehnologie de ultima generatie, am pregatit cateva modele de exceptie, care cu siguranta iti vor atrage si tie atentia:

Cuptor cu microunde si aburi profesional

Acest model de cuptor cu microunde profesional iti garanteaza o gatire de 4 ori mai rapida decat echipamentele uzuale pe abur, este prevazut cu filtru de aer magnetic, permite conectare USB, este echipat cu 4 magnetroane dispuse in partea inferioara si superioara. De asemenea, acest performant echipament este dotat cu panou de control digital cu 100 de programe de lucru, 4 stadii de lucru si 11 nivele de putere microunde.

Cuptor rapid microunde/convectie fortata/infrarosu

cuptor rapid microunde

Acest revolutionar echipament profesionala functioneaza cu microunde la o putere de 2200W, convectie fortata la 2000 W - 95÷270°C si incalzire infrarosu - 3000W. Permite incalzirea si decongelarea rapida si are o capacitate de 39 litri.

De asemenea are o structura interioara si exterioara realizata din inox, este prevazut cu doua filtre de aer amplasate in partea frontala si este dotat cu doua magnetroane dispuse in partea inferioara si superioara, ceea ce permite incalzirea uniforma si rapida a produselor si la un consum redus de energie.

Si daca cele enumerate mai sus nu te-au impresionat, afla ca acest cuptor este, de asemenea dotat cu panou de control digital, 360 de programe de lucru, 4 stadii de lucru si 11 nivele de putere microunde si are conexiune USB.

cuptor cu microunde profesional

Daca parcurgand lista de dotari pe care le au echipamentele profesionale pe care ti le punem la dispozitie nu ai reusit sa te decizi care este cel mai potrivit pentru tine, contacteaza-ne si unul dintre reprezentantii nostri iti vor oferi toate detaliile de care ai nevoie, astfel incat sa faci achizitia perfecta!