​5 modalitati de crestere a notorietatii restaurantului tau

Satisfacerea clientului este acum batalia in care afacerile, din toate domeniile, isi stabilesc suprematia, succesul.

Satisfacerea clientului este un concept ce pare sa nu fie perfect inteles de toti cei care conduc o afacere si tocmai de aceea, incercam sa oferim o scurta si cuprinzatoare definitie, pentru a pleca in identificarea celor 5 pasi pentru cresterea notorietatii restaurantului tau, de la o baza comuna. Astfel, satisfactia clientului sau mai bine spus gradul de satisfactie a acestuia este data de suma interactiunilor pe care acesta le are cu restaurantul. De la maniera si timpul in care poate face o rezervare, maniera in care este intampinat in restaurant, timpii de asteptare inaintea primirii preparatelor comandate, modalitatea in care este servit, calitatea preparatelor, timpii de asteptare pentru plata notei si primirea restului/bonului.

echipamente bucatarie, echipamente restaurant

Fiind obisnuiti sa primeasca ceea ce doresc, unde doresc, cum doresc, cat doresc si atunci cand doresc, standardele clientilor sunt foarte ridicate, iar aspectul care face acum diferenta, este personalizarea, iar cum fiecare client se poate transforma in doar cateva secunde in cea mai buna agentie de publicitate pentru restaurantul tau – prin postarile pe retelele de socializare, prin comentarii si imagini ce ajung cu viteza uimitoare pana in celalalt capat al lumii, este foarte important sa te asiguri ca toti clientii tai parasesc restaurantul cu un grad de stisfactie ce atinge cote maxime.

Iata ce trebuie sa faci pentru un succes garantat:

  1. Fii inovativ. Oamenii sunt fiinte fundamental emotionale. Cu cat rezoneaza cu elementele cu care intra in contact, cu atat sunt mai fericite. Astfel, incearca sa tii pasul cu cele mai noi tendinte si impresioneaza-ti clientii atat prin tehnici de preparare, modalitati de servire si chiar cu uniforma personalului si vei vedea ca efectul este unul incredibil.
  2. Fii empatic. Intelege dorintele si noile tendinte in alimentatie si fii pregatit sa realizezi acele preparate care sa demonstreze intelegerea profunda a adorintelor si nevoilor clientilor tai. Incearca, chiar, sa flexibilizezi putin meniul, daca acesta este prea restrictiv.
  3. Stimuleaza simturile. Un preparat perfect este cel care reuseste sa satisfaca toate cele 5 simturi ale degustatorului: vaz, pipait, miros, auz si gust. Poate te intrebi ce legatura are auzul in ecuatia preparatelor… Ei bine, daca ai o crusta crocanta, nu doar aspectul si gustul ei o fac crocanta, ci si zgomotul fin produs atunci cand este gustata. Preparatele perfecte se obtin cu echipamente bucatarie performante, asa ca ai grija atunci cand iti dotezi restaurantul si asigura-te ca le achizitionezi pe cele mai bune.
  4. Ofera servirea perfecta. Aflat intr-un restaurant, un client isi doreste servicii impecabile. De la umplerea paharului cu vin atunci cand acesta s-a golit si pana la calitatea veselei, fiecare aspect este evaluat si luat in calcul la momentul atingerii gradului de satisfactie maxima. Pentru vesela de cea mai buna calitate, accesorii servire si alte echipamente bucatarie eficiente si performante, te asteptam in magazinul nostru online – lancom.ro.
  5. Ofera atentia cuvenita detaliilor. Fii intotdeauna receptiv la dorintele si nevoile clientilor tai, de la cele generale: curatenie, servire rapida, preparate de calitate, la cele specifice, dedicate unei minoritati, dar care iti cresc notorietatea: preparate pentru persoane cu diferite restrictii alimentare, accesibilizarea spatiului pentru cei cu mobilitate redusa. Aceste amanunte sunt apreciate de toti cei care devin oaspetii restaurantului tau, chiar daca ei nu au nevoi specifice, vor aprecia grija ta.

echipamente restaurant, echipamente bucatarie, echipamente HoReCa

Pregatiti mereu sa te sprijinim in atingerea succesului, gata sa iti punem la dispozitie solutii optime pentru dotarea si profesionalizarea restaurantului tau, magazinul nostru online de echipamente HoReCa – lancom.ro iti sta la dispozitie cu o gama bogata de echipamente bucatarie, echipamente servire si multe altele, menite sa iti faciliteze accesul spre succes.