​Amestecuri omogene si creative – blender profesional Omniblend JTC

Util pentru bar sau bucatarie, pentru prepararea unor bauturi de exceptie sau pentru supe creme, pireuri si alte mancaruri delicioase, un blender profesional este un must pentru cei care isi desfasoara activitatea in domeniul HoReCa si care isi doresc sa se bucure de calitate, eficienta si durabilitate.

Lancom – magazin online de echipamente si accesorii HoReCa iti pune la dispozitie o gama completa de blendere profesionale, cu proprietati gata sa satisfaca si cele mai inalte standarde de calitate si eficienta.

Atunci cand aducem in discutie un blender profesional, categoric, cateva aspecte vin sa faca diferenta si sa stabileasca ierarhia in functie de calitatea, durabilitatea si eficienta sa.

blender profesional Omniblend JTC

Oricare dintre echipamentele si accesoriile pentru bucatarii profesionale comercializate de Lancom indeplinesc cele mai inalte standarde, iar gama de blendere profesionale nu face exceptie. Astfel, dintre caracteristicile blenderelor profesionale pe care le comercializam, amintim:

  • Motor industrial ceea ce permite viteze mari de amestecare
  • Lame din otel inoxidabil, ceea ce permite amestecarea omogena a tuturor produselor alimentare
  • Ventilator pentru racirea motorului
  • Sistem de protectie termica a mototrului
  • Sistem electronic pentru controlul vitezei
  • Sistem de protectie pentru fluctuatiile de curent, cu oprecadere pentru supracurent
  • Lame montat pe rulmenti cu bile, ceea ce elimina riscul deteriorarii in timpul utilizarii frecvente si indelungate
  • Sunt usor de curatat si intretinut

Indispensabile intr-o bucatarie profesionala care isi propune, inainte de toate eficienta si calitate, produsele comercializate de Lancom – magazin online de echipamente si accesorii HoReCa intrunesc toate calitatile pe care profesionistii le pot solicita, uneori depasind asteptarile.

Dotarea cu echipamente si accesorii HoReCa devine o placere daca alegi Lancom, magazinul online care iti pune la dispozitie blender profesional, fantana ciocolata, mobilier inox, cutite profesionale, cuptoare pizza, aparate vidat profesionale sau orice alt tip de aparatura si accesorii pentru bucatarie intr-o forma rapida, la o calitate de exceptie, in cele mai avantajoase conditii.