Aparat bain marie - obtine rapid si simplu preparate gustoase si sanatoase

Asa cum am aratat in postarile noastre anterioare si desigur, asa cum probabil si tu ai remarcat in activitatea ta, tendinta actuala in ceea ce priveste obiceiurile culinare este una care se indreapta spre consumul de preparate sanatoase, care sa asigure necesarul de nutrienti si vitamine.

Pentru a putea satisface aceasta dorinta crescanda a clientelei tale, cu siguranta te-ai gandit sa achizitionezi noi echipamente si utilaje profesionale care sa te ajute sa realizezi in mod simplu si eficient preparatele solicitate.

Cunoscut in randul profanilor doar ca tehnica de gatit, atat de renumitul bain marie este si denumirea unui echipament performant. Acesta iti permite controlarea temperaturii la care sunt gatite preparatele, garanteaza gatirea uniforma a alimentelor, si iti ofera posibilitatea de a mentine preparatele la temperatura ideala pentru mult timp. La toate acestea se adauga, desigur, obtinerea unor preparate sanatoase si bogate in nutrienti, care isi mentin aspectul proaspat, nealterat in urma gatirii. Afla mai multe despre preparatele pe care le poti realiza in mod facil cu ajutorul acestui echipament citind si Bain marie electric, performanta si eficienta, echipamente pentru bucatarie calda.

Pentru ca in magazinul nostru online specializat in comercializarea de dotari pentru bucatarii profesionale vei gasi intotdeauna ceea ce iti doresti, fie ca vorbim de linii bucatarii profesionale sau accesorii bucatarie, iti punem la dispozitie o completa si performanta oferta de echipamente gata sa iti satisfaca si cele mai inalte standarde si sa iti sustina afacerea.

Astfel, in oferta noastra de echipamente si utilaje profesionale, printre multe altele, vei gasi:

Bain marie electric dublu

Realizata din otel-inox, prevazuta cu sistem de alimentare si evacuare apa, precum si cu usi batante si picioare ce pot fi reglate pe inaltime, acest performant echipament dedicat bucatariilor profesionale, iti va satisface toate cerintele si iti va oferi eficienta maxima.

Bain marie simplu pe gaz seria 900 – OZTI

Acest echipament este construit astfel incat sa indeplineasca si cele mai inalte standarde. Iti ofera suprafata de lucru ambutisata si aprindere piezoelectrica, este realizata din otel-inox , are cuva sudata de corpul echipamentului prin procedeu realizat robotizat, este prevazuta cu robinet pentru evacuarea apei si cuva cu margini rotunjite astfel incat sa poata fi curatata in mod eficient si facil.

bain parie simplu pe gaz seria 900 ozti

Mai multe detalii despre modalitatile de utilizare ale acestor performante echipamente profesionale poti afla citind Echipamente pentru bucatarii profesionale - bain marie.

Astfel, daca esti in cautarea unor linii bucatarii profesionale, daca iti doresti echipamente si utilaje de cea mai buna calitate daca vrei bain marie la un pret accesibil, care sa raspunda pozitiv tuturor cerintelor si nevoilor tale, te asteptam in magazinul nostru online!