​Aparat clatite profesional – echipamentul ideal pentru prepararea desertului verii

Astazi ne-am gandit sa iti aducem in atentie unul dintre preparatele ce par sa fie foarte apreciate, in special pe timpul verii: clatite cu crema de vanilie.

De ce clatite cu crema de vanilie? Pentru ca extractul de vanilie contine vitamine din complexul B-urilor, precum vitamina B3, vitamina B5, vitamina B1, B2 si vitamina B6. Rolul acestor vitamine este unul cu importanta majora in mentinerea unei sanatati optime, pe mai multe planuri: sintetizarea enzimelor, buna functionare a sistemului nervos, precum si in reglarea metabolismului. De asemenea, calciul, potasiul, magneziul, fierul, zincul si manganul, se regasesc, in cantitati mici in vanilie. Importanta acestor substante pentru sanatatea organismului nostru, este, de asemenea, una foarte mare: potasiul determina ritmul batailor inimii si presiunea sangelui, iar fierul este esential pentru producerea de celule rosii si accentueaza producerea enzimelor antioxidante.

crepiera, aparat clatite profesional, aparat clatite

Utilizata in alimentatie din cele mai vechi timpuri, recunoscuta atat pentru aportul sau in mentinerea sanatatii, dar si pentru gustul fabulos, in urma unor cercetari recente a fost reliefat faptul ca celor deja cunoscute, li se mai adauga noi veleitati terapeutice ale vaniliei: alunga stresul si diminueaza suferintele cardiace, intareste sistemul imunitar, arde caloriile si ajuta la pierderea kilogramelor in plus.

Astfel, daca vrei sa le servesti clientilor tai o portie dulce de sanatate, comanda un aparat clatite profesional si realizeaza o benefica si gustoasa crema de vanilie, obtinand astfel, desertul ideal. Cu siguranta cei care vor aprecia acest apetisant preparat vor fi in numar mare!

Desigur, poti alege sa umpli clatitele cu crema de ciocolata, zmeura, capsune, banane, dulceturi de toate felurile. Oricare ar fi combinatia pentru care optezi, cu siguranta aceste delicioase preparate vor fi apreciate si savurate de toti cei care pretuiesc un desert ce ofera maximum de desfatare a simturilor!

Indiferent care ar fi forma in care iti doresti sa le servesti sau sa le prezinti, pentru a obtine clatitele perfect rumenite, care sa imbie si sa atraga, trebuie sa fii sustinut si de tehnologie. Cum magazinul nostru online de echipamente bucatarie a fost infiintat tocmai pentru a-ti oferi de fiecare data solutiile perfecte, pe lancom. ro, vei gasi aparat clatite de cea mai buna calitate, cu performante maxime, pregatite sa iti ofere posibilitatea de a atinge succesul!

Daca vrei o crepiera electrica de 40 de cm sau daca iti cauti un aparat clatite cu doua plite, magazinul nostru online de echipamente bucatarie este cel care ti le va pune la dispozitie pe cele mai performante, la preturi competitive.

 

Tot ce trebuie sa faci, este sa alegi echipamentele dorite si sa plasezi comanda! De restul ne ocupam noi.