Aparat kebab – fii mereu pregatit sa oferi cele mai apetisante meniuri!

Vremea placuta, soarele ce pare sa puna din ce in ce mai mult stapanire pe peisajul autohton, toate sunt elemente ce determina din ce in ce mai multe persoane sa isi petreaca cea mai mare parte a timpului liber in spatii deschise, care le permite sa absoarba cu toata fiinta caldura placuta a soarelui.

Alaturi de viata agitata pe care suntem cu totii nevoiti sa o traim, obiceiurile de petrecere a timpului liber determina si preferintele gastronomice sau altfel spus, alegerea preparatelor rapide, usor de consumat, consistente si hranitoare, care sa asigure energia necesara, dar care sa nu necesite intreruperea ritmului cotidian.

Cu iz oriental, pregatita „cu de toate”, servita rapid si consumata fara a fi nevoiti sa stam la masa, o shaorma sau un kebab este cel mai adesea masa rapida de care ne bucuram cu totii.

Pentru ca detinerea unui restaurant de succes inseamna, alaturi de multe altele, profilarea meniurilor pe doleantele clientilor, iti propunem sa adaugi listei tale de preparate si ispititorul kebab si apetisanta shaorma.

Pentru a realiza oricare dintre aceste preparate, ai nevoie de un aparat kebab / shaorma performant, care sa iti asigure prepararea perfecta.

Aceste utilaje pentru bucataria calda iti sunt puse la dispozitie in forme si cu dotari multiple, astfel incat sa raspunda exact cerintelor si nevoilor tale tale.

aparat kebab, echipamente HoReCa, aparat kebab/ shaorma

Astfel in colectia de echipamente pentru bucataria calda Lancom, vei gasi:

  • Aparat kebab pe gaz cu 4 arzatoare, cu structura din otel-inox si motorul pentru actionarea tepusei pozitionat in partea superioara a aparatului.
  • Aparat kebab / shaorma pe gaz cu 5 arzatoare. Si acest aparat dedicat realizarii unora dintre cele mai gustoase meniuri fast-food este realizat din otel-inox, iar arzatoarele pot fi actionate independent.
  • Aparat kebab electric cu 3 arzatoare cu structura rezistenta realizata, de asemenea din otel- inox, dotat cu tepusa ajustabila, tavita de colectare si scurgere a grasimii reziduale.
  • Aparat kebab / shaorma electric cu 5 arzatoare. Dotat cu geam ROBAX, realizat din otel-inox, ideal pentru orice restaurant de tip fast-food sau local ce isi doreste sa isi diversifice oferta de preparate.

Daca si tu iti doresti sa fii mereu pregatit sa raspunzi tuturor cerintelor formulate de clientii tai, daca iti doresti un restaurant, bar, club, hotel performant si apreciat, alege echipamente HoReCa ce iti vor garanta obtinerea calitatii, alege echipamente HoReCa Lancom!