Aparat popcorn - Cea mai populara gustare, obtinuta cu echipamente profesionale

Cu un gust delicios si proprietati curative unice, popcornul mai este cunoscut si ca cea mai populara gustare din lume.

Acest accesoriu nelipsit in vizionarea filmelor si serialelor imbunatateste digestia si reduce riscul dezvoltarii diverselor boli cardiovasculare sau digestive. In plus, tine la distanta si cancerul de colon, datorita continutului mare de celuloza pe care il poseda in componenta sa.

Nu este de mirare faptul ca acest produs american, cunoscut si sub numele popular de "floricele", este atat de consumat de oameni de toate varstele, la orice ora din zi sau din noapte. Placerea rontaitului poate genera si un mare potential de business, mai ales ca amatorii gusturilor puternice au oferit popcornului arome din ce in ce mai diverse.

Floricele cu sare sunt nelipsite din casele consumatorilor iar cele dulci, cu arome de ciocolata sau caramel, sunt foarte cautate in parcuri de distractii sau la diferite evenimente organizate stradal.

Trebuie sa specificam ca foarte interesanta este evolutia produsului in sine. Specialistii in consumerism spun ca popcornul a aparut la primul festin american, cu ocazia Zilei Recunostintei. De atunci si pana astazi, epoca "floricelelor" s-a dezvoltat in mod incredibil si nu exista vreun semn ca aceasta ar putea apune in viitorul apropiat.

Popularitatea acestui produs se datoreaza si in evolutia procesului de gatire al floricelelor. Daca in trecut singura modalitatea de a obtine acest preparat miraculos era reprezentat de incingerea boabelor de porumb intr-un tuci, acum omul modern beneficiaza de cuptoare cu microunde si echipamente profesionale prin care se obtin cantitati incredibile de popcorn in doar cateva minute.

Noi iti recomandam sa incerci un aparat popcorn. Il poti gasi in colectia noastra de echipamente stradale si reprezinta solutia perfecta pentru dezvoltarea afacerii tale.

aparat popcorn

Aceasta masina de popcorn profesionala iti va permite sa incanti papilele gustative ale clientilor tai. Cu un design atractiv si cu o putere imbatabila, va atrage consumatorii in scurt timp si va oferi performante fantastice la fiecare utilizare.

Pentru prepararea mai multor floricele saltarete, alege masina de popcorn dubla profesionala! Deoarece ofera mai multe mixuri apetisante, este ideala pentru zonele aglomerate precum cinematografele sau parcurile de distractii. Astfel, poti sa iti incanti clientii cu mai multe arome, generand profit afacerii tale.

aparat popcorn dublu

Magazinul nostru online iti ofera echipamente HoReCa, selectionate cu atentie astfel incat sa iti ofere cea mai buna calitate, la un pret avantajos. Pe langa acest aparat popcorn, achizitioneaza acum toate produsele necesare din sectiunea de echipamente bucatarie, echipamente stradale sau echipamente restaurant!