Aparat popcorn - Garantia succesului unei afaceri bazate pe dorintele consumatorilor!

Floricelele de porumb, recunoscute ca fiind cea mai cautata gustare din lume, sunt consumate cu precadere in timpul activitatilor de relaxare, precum vizionarea filmelor sau serialelor preferate. Indiferent daca ne uitam la o comedie in confortul caminului nostru sau dorim sa beneficiem de un ecran mai mare la cinema, avem constant aceeasi dorinta: sa rontaim ceva, cu o aroma apetisanta si gust fenomenal.

In randul celor mici, aceste mici boabe expandate de porumb reprezinta un rasfat. De fiecare data cand ajung la teatru sau opereta, copiii consuma popcorn alaturi de parintii sau insotitorii lor. Salile de circ sunt de asemenea o buna locatie pentru vanzarea floricelelor, iar aceasta gustare nu trebuie sa lipseasca in niciun caz in parcurile de distractii frecventate atat de copii, cat si de adulti.

APARAT POPCORN

Avand in vedere diversitatea consumatorilor si locatiile in care poti castiga profit, un aparat popcorn profesional reprezinta un real ajutor in productivitatea afacerilor stradale. Pe langa faptul ca acest echipament profesional are un design atractiv pentru clientii doritori de floricele de porumb apetisante, el pune la dispozitie un voltaj de 220 V si o putere de1.37 kw. Astfel, achizitionand un aparat popcorn vei avea posibilitatea de a oferi consumatorilor momente cu adevarat unice, indiferent daca decizi sa iti desfasori activitatea intr-un parc constant frecventat sau langa o sala de cinema.
 
Fiecare comanda a clientilor tai conteaza, asadar trebuie sa ai capacitatea de a oferi cele mai bune servicii daca iti doresti un profit optim pe toata perioada anului. Servirea rapida, calitatea floricelelor servite si aspectul estetic al utilajelor reprezinta aspecte importante care daca nu sunt luate in considerare, pot descuraja consumatorii. In cazul in care detii echipamente stradale profesionale defecte sau esti indiferent la preferintele clientilor tai, acestia se vor simti mai confortabil apeland la concurenta. Din acest motiv, vei pierde sansa de a-ti construi o clientela fidela iar resursele financiare necesare afacerii tale nu vor fi castigate.
 
Cu o masina de popcorn profesionala poti evita aceste situatii care iti pot periclita succesul pe plan profesional. Recunoscut drept un echipament stradal de cea mai buna calitate, aparatul garanteaza o servire imediata a clientilor datorita puterii de producere a floricelelor in timp extrem de scurt. Avand in vedere estetica produsului, acest aparat popcorn va atrage cu siguranta un mare segment de clienti, oferindu-ti sansa de a-ti forma consumatori fideli.

Daca afacerea ta prezinta deja o vechime pe piata de consum si ai deja clienti fideli, iti recomandam sa achizitionezi un aparat popcorn profesional mai mare, crescand astfel sansele unui profit substantial! Aceasta masina de popcorn dubla profesionala este ideala pentru diverse locatii, precum cinematografe, parcuri de distractii sau mall-uri si poate coace floricele saltarete in aproximativ doua minute!

In legatura cu productivitatea acestui aparat popcorn, el dispune de doua tigari, fiecare cu o capacitate de 150 grame porumb. Aceasta cantitate poate fi coapta cu o putere de 2.67 kw, asigurand o prestare excelenta a serviciilor catre clientii doritori de floricele apetisante. In plus, ai posibilitatea de a-ti incanta cconsumatorii de doua ori mai mult, pregatind mixuri indraznete, perfecte pentru papilele gustative. Gustari cu gust de caramel, cascaval sau alte alimente, le vei putea oferi pe toate, inregistrand profit la fiecare vanzare efectuata!

Comanda un aparat popcorn profesional simplu sau de cantitate dubla din magazinul online Lancom si succesul afacerii tale este garantat! Iti punem la dispozitie echipamente stradale cu care nu vei da gres niciodata, la preturi avantajoase si cu o calitate ireprosabila!