Atunci cand eleganta intalneste tehnologia afacerea ta se detaseaza de concurenta

Investitia in echipamente profesionale de calitate este una profitabila ce se va amortize in scurt timp, daca sti sa faci alegerile corect! Pentru o afacere de succes, si aici vorbim de industria horeca, nu e suficient sa detii o locatie, fie ea si centrala, ci trebuie sa stii sa-ti pui amprenta personala, sa aduci un plus de inovatie , astfel incat locatia sa poarte semnatura creativitatii tale. Clientii adora noutatea si de aceea este foarte greu in ziua de azi sa-ti formezi si sa-ti mentii o clientela fidela.

vitrina calda

Pe langa tusa personala pe care trebuie sa o atribui, echipamentele horeca  joaca un rol extrem de important. Si aici nu vorbim doar de utilitatea acestora ci si de modul de contructie si design-ul acestora. In era tehnologiei echipamentele vin la pachet cu tot felul de sisteme inteligente ce usureaza munca si indraznesc sa spun ca poate inlocui cu succes o parte din personalul calificat, care reprezinta o alta problema cu care se confrunta acesta industrie. Si nu intamplator am mentionat cuvantul investitie, pentru ca preturile sunt pe masura performantei, insa utilitatea acestora nu poate fii contestata.

Unul din cele mai utile echipamente ce nu ar trebui sa lipseasca afacerii tale sunt vitrinele. Prezentarea joaca un rol cheie, iar esteticul preparatelor este cel care comanda impulsul de a cumpara. De cate ori nu ni sa intamplat sa trecem prin fata unei vitrine cu prajituri si sa nu putem trece mai departe pentru ca ‘’ne-a facut cu ochiul” prajitura cu ciocolata si nuca desi noi ,, de Luni suntem la cura de slabire ’’ . Prezentarea face totul, iar intr-o societate bazata foarte tare pe imagine, esteticul a devenit o calitatea esentiala ce a patruns si in industria culinara. De aceea echipamentele tin pasul cu vremurile, iar priectantii pun pret nu doar pe utilitatea acestora, ci au inceput sa se axeze din ce in ce mai mult si pe designul acestora. Astfel, liniile drepte au fost inlocuite cu linii curbate pentru un plus de eleganta si rafinament, iar paleta de culori a fost largita inlocuind banalul argintiu, caracteristic inoxului.

 

vitrina rece patiserie

Asadar, incearca sa faci alegeri intelepte atunci cand vine vorba de utilarea afacerii tale si alege intotdeauna echipamente de calitate, tinand cont totodata si de design-ul acestora. Atunci cand pui pasiune in afacerea ta acorzi atentie si celor mai mici detalii. Ofera clientilor tai retete noi si delicioase ptrintr-o modalitate de prezentate profesionista. Prezentarea reprezinta un aspect extrem de important, fiind primul contact al clientului cu preparatele tale. O prezentare apeisanta trage atentia si starneste curiozitatea, asa ca ofera clientilor tai prezentari creative si originale.