Beneficiile Mixerelor de mână Dynamic

Mixerul se numără printre acele electrocasnice care nu ar trebui să lipsească din nicio gospodărie. A devenit un accesoriu indispensabil în orice bucătărie modernă, fie ea casnică sau profesională, un aparat care vă poate simplifica foarte mult activitățile culinare de zi cu zi. Și nu doar atât! Cu ajutorul acestuia, puteți pregăti în cel mai scurt timp diverse preparate.

Principalul rol al unui mixer de bucătărie este amestecarea ingredientelor, acesta fiind principalul instrument folosit la obținerea unor aluaturi pentru diferite preparate. Mixerul mai poate fi utilizat la pasarea, baterea sau frământarea alimentelor, iar cu ajutorul acestuia puteți să frămânți aluatul pentru pâine sau cozonac/chec, să bateți frișca, ouăle pentru omletă sau albușurile pentru o prăjitură, să faceți maioneză, înghețată, ba chiar să pregătiti și o supă cremă de legume (pentru care aveți nevoie de un mixer vertical).

Mixerul de mână este un aparat de bucătărie ideal pentru angajații dvs. fiind cel mai popular model de mixer. Acesta le va permite să amestece ingredientele rapid și ușor și, de asemenea, este suficient de puternic pentru a face față unor sarcini dificile. În plus, este ușor de curățat și de depozitat.

Dacă sunteți în căutarea unui mod versatil și convenabil de a amesteca ingredientele, un Mixer de mână Dynamic este o opțiune excelentă. Fie că faceți un smoothie, piure, supă cremă, aluat de clătite, terciuri, sosuri calde (bechamel, piper, olandez), sosuri reci (maioneza, vinegreta), mouss-uri, albusuri batute, friscă, creme, etc, acest aparat de bucătărie se poate ocupa rapid și ușor de această sarcină.

 

mixer de mana profesional cu tel de la dynamic  mixer vertical dynamic            mixer de mana vertical dynamic             mixer profesional dynamic          mixer dynamic

 

Numeroasele beneficii ale Mixerelor de mână Dynamic

Un mixer de mână Dynamic este conceput pentru a satisface nevoile celor mai pretențioși bucătari. Acesta dispune de un motor puternic care poate face față chiar și celor mai dificile sarcini de mixare. Lamele sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate pentru o durabilitate superioară, iar design-ul ergonomic îl face confortabil de utilizat.

Când vine vorba de aparate de bucătărie sunt puține cele care pot fi la fel de versatile ca mixerul de mână. Cunoscut și sub numele de blender de imersie, acest instrument foarte la îndemână, poate fi folosit pentru o varietate de sarcini, de la amestecarea supelor și sosurilor până la prepararea piureului de fructe și legume și a diferitelor aluaturi. Mixerele de mână profesionale de la Dynamic sunt special concepute pentru utilizare în gelaterii, cofetării, restaurante, hoteluri, baruri și în bucătării profesionale.

Unul dintre beneficiile utilizării unui mixer de mână Dynamic, îl reprezintă faptul că este mult mai eficient decât utilizarea unui blender tradițional. Cu un blender tradițional, trebuie să transferați ingredientele din oală sau bol în blender, apoi să le amestecați și să le transferați înapoi în oală sau bol. Cu un blender de mână, puteți pur și simplu să plasați lama sau telul în oală sau în bol și să amestecați ingredientele chiar în recipient. Acest lucru economisește timp și efort și poate ajuta, de asemenea, să evitați să faceți mizerie în bucătăria afacerii dvs.

Un alt beneficiu al mixerelor de mână Dynamic este izolația dublă și versatilitatea sporită a acestora! Puteți utiliza mai multe accesorii cu un singur bloc motor, care este prevăzut cu buton de siguranță cu protecție de cauciuc împotriva umidității și cu micro-întrerupator cu acționare continuă, ce permite funcționarea autonomă a dispozitivului. Mixerul are izolație dublă, buton de rulare automată cu funcție continua, ce permite amestecarea neîntreruptă sau cu puls.

De asemenea, toate mixerele de mână de la Dynamic prezintă un design ergonomic pentru manevrare și curățare usoară, cu viteze variabile opționale și puncte de ventilație, precum și un indicator luminos: pentru siguranța dvs. lumina indică faptul că unitatea este conectată și gata de funcționare. Brațul tocător, pasator sau de amestecare este din oțel inoxidabil cu protecție, iar lama placată cu titan este durabilă, fixă, fiabilă și de lungă durată. Lama se poate demonta ușor cu ajutorul unei șurubelnițe normale. Instrumentele detașabile sunt ușor de curățat, oferă întreținere ușoară și igienă perfectă.

Telul simplu sau dublu vă oferă posibilitatea să amestecați, omogenizați, frământați sau să bateți preparatele, cum ar fi: aluatul de clătite, terciuri, sosuri calde (bechamel, veloute, olandez), sosuri reci (maioneză, vinegretă), mouss-uri, albușuri bătute, frișcă, creme, piureuri, etc.

Un alt beneficiu al utilizării unui astfel de mixer de de mână este că vă poate ajuta să economisiți timp în bucătărie. Cu motorul său puternic, terminați rapid sarcinile pe care le realizați cu el, iar acest lucru înseamnă că puteți să eficientizați tot procesul de gătire.

Dacă sunteți în căutarea unui aparat de bucătărie care să vă facă viața mai ușoară și să vă ajute să creați mese delicioase, atunci un mixer de mână este o opțiune excelentă. Cu numeroasele sale beneficii este ușor de înțeles de ce acest instrument de bucătărie, devine atât de popular în afacerile ce aduc în fața clienților preparate culinare.

beneficiile mixerelor de mana dynamic

Mixerele de mână Dynamic vă pot ajuta să creați preparate sănătoase pentru clienții dvs.

Un mixer de mână Dynamic este un instrument de bucătărie care pe lângă faptul că este versatil, vă poate ajuta să creați preparate sănătoase. Cu motorul său puternic și cu ajutorul accesoriilor sale, puteți să creați o gamă diversă de preparate cu care vă încântați clienții. De asemenea, poate toca și măcina nuci și semințe, ceea ce îl face un accesoriu perfect pentru orice bucătărie preocupată și de sănătatea, dar și de preferințele oaspeților săi.

Concluzie

Un mixer de mână Dynamic este un accesoriu excelent pentru orice bucătărie. Cu siguranță veți putea observa utilitatea și versatilitatea sa, încă de la prima utilizare.

Lancom Distribution vă pune la dispoziție întreaga gamă de Mixere de mână și accesorille acestora, de la Dynamic. Mai mult decât atât, în portofoliul nostru veți găsi toate produsele Dynamic Mixers - Franța.