Bucură-te de rapiditate în bucătărie cu Mașina de curătat cartofi profesională!

Curățarea cartofilor necesită mult timp și energie atunci când trebuie să o faci manual, mai ales dacă în bucătărie sunt necesare cantități mari de cartofi. Solutia rapida la acesta problema o reprezinta mașina profesionala de curățat cartofi, care face treaba in locul tau în cel mai scurt timp.

masina de curatat cartofi profesionala

Peelerul este echipat cu o placă de decojire durabilă și rezistentă la uzură. Deoarece cartofii se mișcă continuu în mașina de curățat, ei sunt curățați uniform. Capacitatea de umplere a acestei mașini profesionale de curățat cartofi este de 15 kg și fiecare ciclu durează 2-3 minute. Pe oră, această mașină produce o cantitate de până la 260 kg de cartofi.

Capacul superior al mașinii este transparent, astfel încât să puteți urmări procesul de decojire. Peretele tamburului este realizat dintr-un material foarte durabil. Are, de asemenea, un buton de oprire și pornire, precum și un cronometru cu un buton rotativ. A fost adăugat un buton special pentru a ajuta la împingerea legumelor finite din mașină, astfel încât să nu fie nevoie să o faceți manual.

masina curatat cartofi electrica

Acest aparat de curățat profesional vine cu un vas din oțel inoxidabil și un filtru pentru resturi și apă murdară. Prin racordul de apă și furtunul de alimentare, apa intră în mașina de curățat, astfel încât cartofii să poată fi spălați înainte de curățare. După un ciclu, care este mai puțin de trei minute, legumele sunt gata.

 

Capacul este ușor de îndepărtat, ceea ce inseamna ca este foarte ușor de curățat. Carcasa, bolul și picioarele sunt construite din oțel inoxidabil si pot fi curățate cu ușurință cu o cârpă moale și umedă. Colectorul de deșeuri trebuie golit și curățat după fiecare utilizare. Mașina de curățat cartofi stă, de asemenea, pe patru picioare de cauciuc, astfel încât să rămână ferm pe loc în timpul utilizării.

Specificatii tehnice:

  • Masina pentru curatat cartofi este din inox.
  • Masina pentru curatat cartofi are motor cu puterea instalata de 750W.
  • Alimentarea este la 220V.
  • Dimensiunile de ambalare ale masinii de curatat cartofi: 640x520x1220 mm.
  • Dimensiunile masinii pentru curatat cartofi sunt 410x550x1490 mm.
  • Greutatea masinii pentru curatat cartofi 61 kg.
  • Capacitatea maxima: 15 kg cartofi.

Masina de curatat cartofi profesionala asigura curatarea rapida si simpla a cartofilor. Alege si tu calitatea echipamentelor profesionale Lancom si comanda  un aparat de curatat cartofi profesional pentru un lucru rapid in bucatarie.