Cand ai nevoie de un cuptor rapid alegi Menumaster!

Rapiditatea a devenit in zilele noastre o necesitate, iar resturantele trebuie sa tina pasul cu acest ,,trend” daca vor sa-si pastreze clientii multumiti. Tocmai de aceea resturantele de tip slow-food au fost inlocuite cu cele de tip fast-food. Dovada stau in primul rand ciferele care arata ca prin Start-up, cele mai multe business-uri au fost indreptate catre zona fast food: patiserie, shaormerie, pizzerie, van-uri stradale, etc.

Multitudinea de oferte din zona fast food a atras cu sine clienti tot mai pretentiosi, care isi ghideaza selectiile culinare dupa cateva criterii simple: gust, rapiditate in preparare si calitatea serviciilor oferite. Ultimul criteriu tine de selectia angajatilor, dar acesta este un alt subiect. Primele doua crietii au la baza alegerea ingredietelor de calitate in procesul de preparare si, cel mai important, alegerea echipamentelor fiabile, pliate pe nevoile fiecarei afaceri.

Totusi, daca vorbim de zona fast food alegerea echipamentelor se bazeaza pe un singur aspect, si anume rapiditatea, iar cel mai important echipament intr-o bucatarie este cuptorul. Asadar, Menumaster a intuit necesitatea unui cuptor rapid, pliat perfect pe nevoile oricarui fast food si a adus pe piata internationala unul dintre cele mai performante cuptoare cu infrarosu si convectie fortata: Cuptor Rapid MRX523.

Cuptor microunde Menumaster

Cuptorul Menumaster este de 15 ori mai rapid decat un cuptor conventional, fiind apreciata in intreaga lume pentru ata pentru rapiditatea de gatire, cat si pentru tehnologia inovatoare de constructie, ce combina 3 tehnologii de incalzire: infrared cooking, convecție fortata și microunde.

Menumaster tine pasul cu tehnologia si in ceea ce priveste sistemul de operare al cuptorului. Meniul touchscreen(operabil in peste 25 de limbi) stochează peste 1200 de elemente de meniu programate, cu posibilitate de selectie de meniuri personalizabile, bazate pe imagine.

Cuptor microunde Menumaster MRX523

Cuptorul rapid Menumaster beneficiaza de o conectivitate WiFi si Smart Usb, ceea ce permite conectarea la orice alt dispozitiv mobil, ceea ce inseamna o operare usoara, chiar si la distanta, iar sistemul de racire permite o curatare rapida la sfarsitul zilei.

Cuptoarele rapide Menumaster se preteaza in special lanturilor de resturante de tip fast food si cafenele, deoarece ofera o soluție de programare perfectă pentru mai multe locații, iar actualizarea programelor de meniuri se face doar in câteva secunde.

Menumaster MRX523

Designul compact este ideal spatiilor mici, reprezentativ pentru zonele de gatire de tip fast food, iar design-ul elegant il incadreaza perfect in orice locatie.

Daca si tu vrei sa te bucuri de beneficiile unui cuptor rapid atunci cuptorul Menumaster MRX523 este ideal afacerii tale. Posibilitatile unui astfel de cuptor sunt multiple, lasand loc imaginatiei tale sa-ti surprinzi clientii cu preparate inedite.