​Creste-ti afacerea prin dotari de ultima generatie - utilaje carmangerie de inalta performanta

Asa cum bine stiti, malaxarea carnii este un procedeu tehnologic ce face parte din etapele urmate in procesarea carnii.

Pentru realizarea in cele mai bune conditii a intregului proces de prelucrare a carnii, utilizarea unor utilaje de carmangerie de cea mai buna calitate reprezinta un criteriu indispensabil.

Lancom – magazin online de echipamente HoReCa iti pune la dispozitie o gama completa si performanta de echipamente, utilaje si accesorii de prelucrare a carnii, gandite astfel incat sa iti asigure eficienta si calitatea produselor realizate.

Malaxarea carnii este un proces fizic utilizat pentru distribuirea uniforma a amestecului de sare sau a saramurii in masa de carne destinata obtinerii bradtului, srotului si a unor tipuri de semiconserve.

Gradul de omogenizare a compozitiei este dependent de actiunea paletelor malaxorului, tipul materiilor prime, proportionalitatea acestora, umiditate, temperatura, durata malaxarii si bineinteles tiprile de malaxoarer carne utilizate.

Din inventarul nostru de utilaje de carmangerie nu lipsesc malaxoare de inalta calitate, precum performantul Malaxor carne electric 100 litri.

Realizat integral din inox, cu o putere de 1.5 kW/220V si o capacitate de 100 litri, prevazut cu buton pentru oprire de urgenta pentru asigurarea sigurantei maxime, dotat cu brat de malaxare cu miscare reversibil si cuva rabatabila, acest performant utilaj de carmangerie este una dintre modalitatile prin care iti poti asigura obtinerea celor mai calitative preparate.

malaxor carne electric, utilaje carmangerie

Dincolo de caracteristicile fizice si de dotarile de ultima generatie, gama de malaxoare pusa la dispozitia ta in cadrul Lancom – magazin online de echipamente HoReCa, au tripla utilizare, facilitand realizarea activitatii atat in industria alimentare, cat si in industria chimica si farmaceutica.

Lancom isi dezvolta activitatea in functie de necesitatile clientilor sai, isi muleaza oferta in conformitate cu standadele impuse de progrersele tehnologice si criteriile impuse de clienti si tocmai de aceea, este unul dintre cei mai performanti furnizori de echipamente Horecautilaje carmangerie, accesori pentru bucatarie si multe altele.

Te asteptam in magazinul nostru pentru a iti aduce afacerea la cele mai inalte standarde de performanta prin utilaje si echipamente de cea mai buna calitate, la preturi competitive.