Cu un feliator mezeluri profesional, economisesti timp pretios in servirea preparatelor din carne!

Avand in vedere mediul urban si multitudinea sarcinilor cotidiene ce trebuie indeplinite zilnic, timpul a devenit un aspect foarte delicat in viata oricarui individ. Gandeste-te cat de repede trec orele si minutele in carmangeria ta, atunci cand spatiul se aglomereaza cu diversi clienti, cu pofte de mezeluri alese. Imagineaza-ti ce este in mintea consumatorilor atunci cand astepta nerabdatori la coada formata langa casa de marcat, din pricina procesului anevoios de servire. Si ei, la fel ca si tine, se gandesc la restul sarcinilor pe care le au de indeplinit in urmatorele ore si la timpul insuficient realizarii sarcinilor cotidiene.

Cu toate ca nu ti se pare o problema vitala pentru afacerea ta, aceste intarzieri ale servirii vor avea efecte negative asupra profitului tau dupa o anumita perioada. Deoarece clientii asteapta foarte mult ca mezelurile preferate sa fie taiate si impachetate in mod optim, ei vor renunta intr-un final la serviciile tale, alegand o alternativa care le ofera aceeasi calitate intr-un timp mai scurt! Astfel, este necesar sa treci peste aceste impedimente cat mai repede, gasind o solutie care sa garanteze satisfactia clientilor tai si de asemenea, sa te ajute in economisirea timpului necesar pentru o productivitate sporita.

Cum sa facilitezi procesul de servire al preparatelor in carmangeria ta? Un feliator mezeluri te poate ajuta considerabil, datorita functionalitatii sale de taiere intr-un timp extrem de scurt! Cu ajutorul acestui echipament bucatarie vei scadea riscurile formarii de cozi interminabile, crescand productivitatea activitatii de servire a produselor comercializate. In plus, calitatea preparatelor din carne se va mentine la cele mai inalte standarde, oferind clientilor tai servicii ireprosabile si o grija accentuata pentru nevoile lor.

Feliator mezeluri D 220

Fiind construit din aluminiu si cu o suprafata vopsita atent, acest feliator mezeluri D 220 este extrem de usor de folosit si dispune de un aspect estetic potrivit calitatii sale. Pentru facilitarea procesului de taiere a preparatelor din carmangeria ta, acest feliator prezinta un maner ergonomic, extrem de solid, ce iti permite sa folosesti utilajul in cel mai optim mod cu putina. Butonul pentru oprire de urgenta scade considerabil riscul accidentarilor in bucatarie, asadar nu vei fi ingrijorat in privinta sigurantei tale sau a angajatilor in momentul taierii de mezeluri.

feliator mezeluri D220

Cel mai convingator argument in privinta achizitionarii unui feliator mezeluri profesional este reprezentat de rezultatele exceptionale pe care le ofera acest utilaj impetuos necesar in orice carmangerie! Grosimea feliilor obtinute cu echipamentul bucatarie profesional este perfecta, conform dorintelor clientilor tai. In plus, nu exista nicio sansa ca unele felii sa fie mai subtiri decat altele, datorita puterii de 120W pe care o detine acest feliator mezeluri si diametrului lamei de 220 mm.

Acest echipament bucatarie profesional are in dotare si o placa de siguranta din PC, realizata la cele mai inalte standarde de functionare. De asemenea, un feliator mezeluri D 220 te ajuta in economisirea timpului si datorita sistemului sau de autoascutire, aspect foarte important in garantarea unui productivitati excelente in carmangeria ta.

Achizitioneaza acum acest feliator mezeluri ce creste sansele unui profit accelerat de pe urma vanzarilor efectuate in cadrul afacerii tale. Alege calitatea si functionalitatea maxima, cumparand acest echipament bucatarie profesional din magazinul nostru online, sectiunea Preparare Rece!