Cum alegi echipamentele HoReCa necesare afacerii pe care o deții?

Atunci când dorești să își deschizi o afacere, nu e suficient să ai ideea potrivită, spațiul optim și banii necesari. E foarte important să alegi echipamente horeca care să te ajute și pe care să te poți baza pe termen lung.

Fiind vorba de o investiție majora și importantă, trebuie să faci puțină cercetare și să ții cont de câteva aspecte:

  1. Cât de mare este afacerea ta. Dacă vorbim de un hotel cu restaurant și o bucătărie mare nu este același lucru cu o discuție despre o mică cafenea cu cafea bună și cărți la îndemână. Dimensiunile afacerii ne ajută să alegem capacitatea echipamentelor de care avem nevoie.
  2. Ce ce fel de echipamente horeca ai nevoie cu adevărat. O pizzerie nu poate funcționa fără cuptoarele de pizza optime, nu-i așa?
  3. Calitatea echipamentelor nu trebuie ignorată.
  4. Firma să ofere servicii de mentenanță. Service-ul se dovedește mereu a fi aproape cel mai important aspect. Nu este aparat care să nu se strice uneori, dacă este folosit intens și nimeni nu își dorește să fie nevoit să se descurce fără o piesă importantă pentru mult timp.

echipamente horeca

De unde cumperi echipamentele?

Ei bine, pentru a alege echipamentele HoReCa necesare pentru ca afacerea ta să funcționeze cât mai bine, trebuie în primul rând să știi exact ce dorești să vinzi și pe ce te vei axa. Astfel vei cumpăra echipamente care se vor dovedi a-ți fi de prisos.

De asemenea, ar trebui să ții cont de părerea unui specialist. Lancom Distribution este o firma care furnizeaza accesorii şi echipamente pentru hoteluri, restaurante, baruri, catering şi nu numai, dar oferă și consultanță clienților săi.

www.lancom.ro este un magazin online de aparatura si accesorii pentru bucataria profesionala, care  te ajuta sa realizezi preparate de expeptie cu blendere profesionale, masini tocat carne, cutite profesionale,  si multe altele. Gama este diversificata si gasesti echipamente de la A la Z pentru afacerea ta.

Compania deține stoc propriu, oferă servicii de garantie, service, livrare rapidă și soluții de finanțare, devenind astfel un un furnizor important în domeniul HoReCa. Așadar, Lancom este ajutorul de care orice afacere la început de drum are nevoie. Trebuie să recunoaștem că fără consultanța potrivită, de cele mai multe ori facem greșeli, iar când vorbim de o afacere la început de drum, nimeni nu are nevoie de acele greșeli care să consume timp, bani și energie.

O firma care isi respecta clientii, ofera intotdeauna servicii de calitate, consultanta, rapiditate in livrare, suport post-vanzare si solutii rapide pentru orice problema intampinata. Daca tu, in calitate de comparator, te ghidezi dupa aceste criterii, cu siguranta nu vei intampina probleme in alegerea echipamentelor de calitate, ba mai mult, te vei bucura de un partener de incredere, care va construi, impreuna cu tine, succesul afacerii tale.