Cum funcționează aparatul de lustruit tacâmuri?

S-ar putea să credeți că un aparat de lustruit tacâmuri este o mașină inutilă pentru bucataria dvs., indiferent dacă este vorba de restaurant, serviciu de catering, hotel, pensiune sau sală de evenimente. Atentia la detalii si o igiena sporita sunt principalele chei ale succesului unei afaceri, asa ca nu faceti rabat de la calitate, mai ales cand vine vorba de tacamuri.

Avantajele unui aparat de lustruit tacâmuri

Mai puțin timp, mai puțină muncă

O mașină de lustruit tacâmurile reduce munca și timpul petrecut pentru curatarea si lustruirea tacâmurilor.

tacamuri curate

Igienă

Un alt punct important de reținut atunci când ne gândim la achiziționarea unui uscător de tacâmuri este igiena. Mașina are o lampă cu raze ultraviolete care permite un proces continuu de sterilizare.

aparat de lustruit tacamuri

Eco-fiendly

Granulatia folosita de modelele noastre este una vegetala. Acesta este derivat din porumb și este complet biodegradabil și nu este periculos pentru sănătate. Este un granulat foarte absorbant care elimină toate urmele și petele de apă care pot rămâne în tacâmuri. Tacâmurile dvs., indiferent dacă sunt din oțel inoxidabil sau argint, vor avea un finisaj perfect în orice moment.

aparat profesional de lustruit tacamuri

Mărimea

Cei de la Frucosol s-au gandit  la nevoile fiecarei bucatarii profesionale, așa că vă pun la dispoziție 2 dimensiuni de uscătoare:

  • SH3000 - are o dimensiune mini care se potrivesc oriunde si este perfectă pentru spații mai mici.
  • SH7000 - o dimensiune mai mare pentru o producție mai mare.

Funcționarea

Funcționarea mașinii, oricare dintre cele două modele, este simplă și intuitivă. Înainte de a porni mașina pentru prima dată, trebuie să introducem granulele în recipientul principal. Pornim aparatul și introducem tacâmurile tocmai scoase din mașina de spălat vase. Aparatul să scoată tacâmurile în tava sau recipientul pe care îl așezăm în față. Și asta e tot! Tacâmuri curate și perfect lustruite în câteva minute fără efort!