​Cum sa alegi cel mai bun mixer planetar pentru patiserie

Ai nevoie de un mixer planetar pentru restaurantul sau patiseria ta? Te intrebi care sunt criteriile dupa care sa il alegi pe cel mai adecvat nevoilor tale? Iată un ghid care te va ajuta sa restrangi considerabil cautarile si care te va ajuta sa il alegi pe cel care se potriveste perfect afacerii tale:

 

echipamente buctarie, mixere planetare, mixer planetar

Productia estimata

Urmeaza sa echipezi o patiserie sau un restaurant cu o productie mare, medie sau mica? Aceasta este prima intrebare la care trebuie sa iti raspunzi inainte de a incepe achizitionarea de echipamente specifice.

Pentru a determina cat mai exact care este capacitatea ideala a mixerului planetar pe are urmeaza sa il achizitionezi, gandeste-te care va fi varful de productie pentru o zi. Mai exact, in functie de pozitionarea patiseriei sau restaurantului tau, gandeste-te care va fi maximum de trafic in zona, numarul de persoane caruia vrei sa te adresezi si bineinteles, capacitatea de productie a personalului angajat.

Pentru a face o estimare cat mai aproape de realitate, mai este necesar si sa realizezi cateva calcule matematice care trebuie sa aiba in vedere: numarul de produse realizate (cantitate determinata asa cum am spus mai sus), capacitatea mixerului, timpul de prelucrare a ingredientelor si timpii de coacere.

 

Dupa ce ai determinat care este capacitatea de productie pe care trebuie sa o aiba mixerul, trebuie sa acorzi atentie functionalitatilor cu care este dotat.

Verifica daca echipamentul este dotat cu timer. Este foarte important! Un produs consistent, bine realizat este garantia succesului afacerii tale. De asemenea, grilajul de siguranta este un plus. Curatenia si siguranta intr-o bucatarie profesionala sunt primordiale!

Verifica garantia si durabilitatea

Cei mai multi dintre noi tindem sa alegem echipamente care sa nu presupuna o cheltuiala initiala foarte mare. Este firesc sa se intample asa, mai ales ca nevoia de flux fiananciar este o necesitate pentru orice afacere, dar atunci cand investesti in echipamente bucatarie, trebuie sa gandesti pe termen lung.

Poti risca sa constati ca economia de astazi te va costa mult mai mult maine, cand va trebui sa achizitionezi piese de schimb care se defecteaza frecvent sau ca trebuie sa achizitionezi un echipament nou. Mai mult, un echipament stricat, inseamna o productie mai mica, deci pierderile sunt duble.

Daca te-ai decis care este modelul de mixer planetar perfect pentru afacerea ta, te invitam sa arunci o privire in oferta magazinului nostru online de echipamente bucatarie, de unde vei putea alege mixerul planetar ideal: performant, durabil si fiabil.