Cum să crești vânzările barului tau?

In randurile de mai jos gasesti cateva sfaturi și idei practice care vă ajută să creșteți vânzările barului, fără a vă compromite conceptul sau a vă descuraja clienții obișnuiți.

Primul lucru pe care ar trebui să-l facem este să efectuăm un audit al zonei de bar bar. Cum procesează barmanii comenzile? Cum funcționează toate echipele din spatele barului?

Primul pas: faceți un inventar complet de personal și instrumente/echipamente. Ai ceea ce este nevoie pentru a rula la randament maxim într-o zi plină? Dacă este necesar, comandați echipamentele de bar de care ar putea avea nevoie personalul dumneavoastră.

Pasul doi: urmăriți-vă barmanii. Este zona de bar configurata astfel incat sa reduceți mișcările personalul din bar? Luați în considerare utilizarea sistemelor mai simple sau revizuirea sarcinilor.

Pasul trei: solicitați reclamații. Poate fi necesar să solicitați personalului să depună reclamații, fie si  în mod anonim, dar să le solicitați. Dacă ar fi un lucru pe care l-ai putea schimba, care ar fi?

Un audit intern va expune timpul și mișcările irosite, oferind în același timp informații despre soluții pentru a recâștiga eficiența maximă.

Antrenează, crește vânzările și recompensează

Este timpul să vă instruiți chelnerii și barmanii să devină vânzători simpatici și amuzanți. În acest caz, recompensa este importantă deoarece primesc recunoaștere pentru că oferă o experiență excelentă pentru clienți și promovează creșterea vânzărilor. Dacă omiteți recompensa, ajungeți să oferiți un serviciu mai robotizat.

Creează ceva special

Un cocktail exclusiv este un mod sigur de a atrage clientii. Creativitatea barmanului trebuie pusa la contributie pentru ceva unic și gustos pentru a imbogatii meniul.  O băutura semnată a barului cu siguranta va atrage clientii. Fa apoi cunoscuta lumii bautura pe rețelele de socializare și oferiți-o la un preț special în timpul happy hour.

echipamente si accesorii profesionale pentru bar

Dar cum ar trebui să arate meniurile? Iată câteva sfaturi:

Redenumiți cocktailurile

Ștergeți cocktailurile care rareori atrag atenția

Adăugați cocktailuri in trend

Actualizați-vă prețurile

Meniul dvs. de cocktailuri poate fi pe o tablă la vederea clienților sau tipărit și disponibil la mese. Actualizați-l și asigurați-vă că lăsați mult spațiu în jurul cocktail-ului casei dvs. și indicați orele de happy hour.

Da volumul mai tare

Creșterea volumului nu îmbunătățește muzica, dar face bautura sa curga! Muzica tare îi face pe oameni să bea mai mult. Muzica cu un tempo mai rapid va avea ca rezultat și un consum mai rapid al bauturii.

Vrei să să-ți crești vânzările barului? Răspunsul este simplu ... măriți volumul sau aduceți muzică live.

Una dintre cele mai bune idei pentru îmbunătățirea vânzărilor este schimbarea atmosferei. Scaunele în aer liber, iluminatul și mai mult spațiu în bar sunt modalități excelente de a atrage noi clienți.