Cum sa iti alegi cel mai potrivit storcator de fructe?

Desi in randul specialistilor este cat se poate de binecunoscut beneficiul oferit de consumul de sucuri de fructe proaspat stoarse, in randul celui mai mare numar de oameni, beneficiile complexe ale consumului acestora nu sunt suficient de populare, trend-ul consumului de fructe si legume proaspat stoarse fiind unul relativ nou in randul populatiei autohtone.

Facandu-se eforturi considerabile in constientizarea populatiei in legatura cu beneficiile oferite de consumul de fructe si legume, gustul acestora pentru sucurile naturale a inceput sa fie din ce in ce mai pregnant si tocmai de aceea, detinerea unui storcator de fructe si legume care sa iti permita sa realizezi sucuri savuroase si hranitoare reprezinta un pas important in cresterea notorietatii restaurantului, barului sau cafenelei tale.

In inflatia de oferte ce pot sa para foarte atragatoare, alegerea celui mai potrivit storcator de fructe este o provocare, chiar si pentru profesionisti.

storcator fructe, storcatoare fructe, echipamente restaurant, echipamente HoReCa

Pentru a-ti da o mana de ajutor in alegerea celor mai potrivite echipamente restaurant, am intocmit o lista de caracteristici ce nu trebuie sa lipseasca unui storcator de fructe profesional menit sa iti asigure eficienta si performanta:

 • Productivitate sporita – un echipament restaurant trebuie sa iti ofere posibilitatea de a raspunde pozitiv, in timp scurt, tuturor cerintelor formulate de clienti. Eficienta unui echipament profesional este, adesea, masurata si in capacitatea de productie.
 • Pentru mentinerea sucului intr-o stare perfecta si pentru cresterea timpilor in care se produce oxidarea sucului, trebuie sa alegi un storcator de fructe cu viteza mare.
 • Trebuie sa permita evacuarea resturilor de fructe intr-un mod cat mai eficient si facil
 • In vederea confortului la utilizare, trebuie sa produca un zgomot redus la momentul functionarii
 • Trebuie sa fie realizat din materiale rezistente, care sa permita o curatare usoara.

Si pentru ca ne place sa iti oferim mai mult decat sugestii utile, in magazinul nostru online de echipamente restaurant, gasesti o serie de storcatoare fructe de cea mai buna calitate.

Dintre caracteristicile modelului de storcator fructe si legume profesional J180 Ultra Robot Coupe, pe care ti-l propunem astazi, amintim:

 • Productivitate: 160 litri/h;
 • 1 viteza: 3000 rot/ min;
 • Sistem patentat cu alimentare automata;
 • Zgomot minim la putere maxima;
 • Recipientul pentru resturi se poate incastra in blatul de lucru pentru evacuarea continua a resturilor;
 • Dotat cu cos din inox, detasabil pentru o curatare rapida si usoara.

Pentru o oferta completa si complexa, te asteptam in magazinul nostru online de echipamente HoReCa, unde performanta, eficienta si calitatea iti sunt puse la dispozitie!