Cum sa prapari cartofi pai, simplu si rapid!?

Cartofii pai raman unele dintre cele mai apreciate feluri de mancare, adorate deopotriva de cei mici si de cei mari. Imaginatia bucatarilor a trecut dincolo de asteptari, iar combinatiile sunt dintre cele mai neasteptate. Preparatele ce au la baza cartofii prajiti se gasesc astazi si in targurile de street food, dar si in mall-uri, pub-uri, resturante si multe altele.

Desi cartofii prajiti sunt un preparat rapid de facut, cand vine vorba de prepararea unor cantitati mai mari, procesul este putin mai greoi, atunci cand vorbim de curatarea si felierea acestora. Si cum eficienta si rapiditatea in bucatrie sunt esentiale, va prezentam mai jos 2 echipamente indispensabile bucatariilor ce vor sa pregateasca rapid cartofii prajiti:

1. Masina de curatat cartofi

masina de curatat cartofi

Masina de curatat cartofi asigura o curatare de minim 15 kg de cartofi si poate ajunge pana la 20 de kg de cartofi, iar productivitatea incepe de la 260 kg/ora la un ciclu mediu de 3 minut. Asadar, masina de curatat cartofi profesionala se preteaza bucatariilor mari, dar si unitatilor de procesare si curatare legume, unde se curata cantitati mari de cartofi zilnic.

2. Aparat manual de taiat cartofi

aparat manual de taiat cartofi

Aparatul este perfect pentru taierea cartofilor pai si wedges si vine insotit de 4 cuțite: 6, 9 și 13 mm precum și cuțit pentru tăiere în 8 bucăți. Desi este un aparat manual de taiat cartofi, aparatul asigura rapiditate in taierea cartofilor, fiind perfect in orice bucatarie pentru ca ofera o capacitate mare de lucru cu efort minim.

Cele mai bune echipamente le gasesti in magazinul online Lancom. Iti punem la dispozitie masini de curatat cartofi si aparate manuale de taiat cartofi pai si wedges pentru ca tu sa-ti dezlantui creativitatea in bucatarie. Lancom are grija de bucataria ta si iti pune la dispozitie echipamente profesionale menite sa-ti usureze munca in bucatarie!