Cuptor convectie - Tipul de utilaj profesional pe care trebuie sa il ai in restaurant!

Daca detii un restaurant sau o patiserie, probabil stii deja care sunt cele mai importante aspecte in multumirea diferitelor segmente de clienti. Pe langa calitatea produselor gatite, timpul necesar servirii are un aport decisiv in soarta afacerii tale. Indiferent daca meniul tau include ciorbe si supe sofisticate sau specialitati din carne si produse de panificatie, clientul va lua in considerare si numarul minutelor irosite pana la primirea comezii sale.

O veche zicala din popor spune ca dragostea trece prin stomac. Nu crezi ca acest lucru se aplica si clientelei tale? Daca pana in acest moment ai intampinat diferite nemultumiri ale consumatorilor, este timpul sa te gandesti la cateva imbunatatiri pe care le poti aduce bucatariei tale.

Astfel, vei accelera procesul de fidelizare al clientilor deja existenti si vei inregistra un numar mare de noi consumatori, nerabdatori sa incerce preparatele tale datorita recenziilor extraordinare pe care le-au primit de la apropiati.

Pentru a-ti da seama daca ustensilele pe care le folosesti ofera calitatea maxima tuturor produselor, este necesara doar o scurta analiza a functionalitatii. Toate echipamentele tale sunt in perfecta stare de utilizare insa iti lipseste un cuptor profesional care sa gateasca mancaruri delicioase intr-un timp foarte scurt?

Daca te confrunti cu aceasta situatie, trebuie sa iei in considerare achizitionarea unui cuptor convectie! Renunta la utilaje bucatarie care iti permit sa gatesti doar o singura tava de alimente intr-un timp indelungat. Pe langa faptul ca nu vei mai face fata comenzilor din restaurant, este posibil sa piezi un numar considerabil de clienti din cauza timpului indelungat de asteptare.

cuptor convectie

Cum sa eviti acest impediment in activitatea ta gastronomica? Iti recomandam sa alegi un cuptor convectie cu 6 tavi care te va ajuta sa gatesti diverse preparate intr-un timp foarte scurt! Acest utilaj profesional dispune de 10 trepte de temperatura si o functie de preincalzire si racire automata. Astfel, tu ai controlul absolut asupra tuturor proceselor din bucataria ta iar investitia in acest echipament bucatarie va avea ca rezultat cresterea profiturilor tale!

Pentru facilitarea procesului de utilizare, aparatul are un meniu in limba romana si un display touch screen dotat cu diverse de programe prestabilite. In plus, introducerea in aparat a celor mai solicitate retete din restaurant se poate realiza in cateva secunde deoarece cuptorul poate memora un numar de 500 de programe cu 15 faze de coacere!

Indiferent daca oferi clientilor tai preparate traditionale sau exotice, orice actiune care necesita o incalzire sau coacere a ingredientelor poate fi realizata cu ajutorul unui cuptor convectie! Pentru a garanta calitatea si gustul inedit al produselor preparate, acest tip de utilaje bucatarie dispune si de o setare manuala sau automata a umiditatii, respectiv injectia directa de aburi.

Crezi ca un astfel de cuptor este greu de curatat? Datorita sistemului sau automat de spalare, vei scapa in totalitate de aceasta grija. Tu va trebui sa te gandesti doar la retete noi care ar putea sa incante papilele gustative ale clientilor tai si sa le pui in aplicare cu ajutorul acestui echipament profesional remarcabil!

Iti doresti si tu cel mai bun cuptor convectie pentru a creste profitul si clientela propriului restaurant sau a patiseriei tale? Achizitioneaza-l acum pe cel prezentat sau alege unul conform preferintelor tale din sectiunea Cuptoare Gastronomie.

Indiferent de tipul afacerii tale, Lancom Distribution iti ofera o gama larga de utilaje bucatarie profesionale ce garanteaza o calitate incontestabila a preparatelor tale. Indiferent daca doresti sa achizitionezi un cuptor convectie, masini de gatit, feliatoare sau obiecte de mobilier din inox, in magazinul nostru online poti gasi orice tip de utilaje bucatarie la preturi avantajoase care se potrivesc nevoilor tale!