​Cuptor de Pizza – aroma placuta a preparatelor bine coapte

Savurata de multi, considerata un deliciu culinar gata sa satisfaca orice preferinta culinara, pizza este unul dintre peparatele care detine o istorie fascinanta si a carei preparare desavarsita presupune multa pasiune, pricepere si un cuptor de pizza care sa o coaca exact cat si cum trebuie.

Se spune ca denumirea de pizza a aparut documentar, pentru prima data in anul 997 e.n, intr-un manuscris din Gaeta, un oras din sudul Italiei si cam tot atunci aceasta a intrat in atentia gurmanzilor, cand aceasta era o fomrma de paine plata, aromata cu diverse ierburi.

In timp, acest preparat s-a transformat intr-un fel de mancare ce a reusit sa cucereasca prin aromele si modalitatile de preparare tot mai multi adepti.

In zilele noastre, pizza cunoaste o sumedenie de sortimente si realizarea uneia care sa surprinda prin modalitatea de preparare necesita foarte multa imaginatie, pricepere si efort.

Daca iti doresti sa prepari pizza care sa raspunda gusturilor cultivate si cu standarde inalte, este important sa alegi un cuptor de pizza care sa se ridice la standardele maiestriei tale si sa iti ofere posibilitatea de a prepara cea mai apreciata pizza.

Lancom este gata sa raspunda nevoilor tale si iti pune la dispozitie un inventar de cuptoare de pizza care sa te ajute sa realizezi preparate delicioase.

Daca iti doresti sa poti coace 8 pizza in acelasi timp, la un cuptor de pizza electric, atunci Cuptor pizza profesional cu 2 camere electric este cea mai buna alegere, acest model oferindu-ti posibilitatea de a alege functionarea concomitenta sau pe rand a celor doua camere de coacere cu care este dotat.

cuptor profesional de pizza

Daca insa esti in cautarea unui cuptor de pizza care sa fie dotat cu termostat, lumina interioara, capacitatea de a atinge temperaturi de 500 grade, in oferta Lancom de cuptoare profesionale de pizza vei gasi modelul care sa corespunda perfect cerintelor tale: Cuptor electric pentru pizza Prisma Food Basic 4.

Indiferent care este necesarul de dotare al bucatariei tale profesionale, Lancom iti pune la dispozitie un inventar bogat, complet si la calitate superioara de utilaje si accesorii de bucatarie.

Oricare este modelul de cuptor de pizza pe care il doresti, te asteptam la Lancom, unde dorintele tale pot deveni realitate, la preturi competitive si calitate incontestabila.