De ce ai nevoie de echipamente profesionale pentru curatat cartofii?

Rapiditatea in bucatarie este esentiala, mai ales in zona de fast-food, unde cartofii sunt garnitura preferata pentru multe dintre preparate. Si cum curatarea cartofilor rapida este esentiala, bucatarii de pretutindeni au inteles necesitatea unor echipamente profesionale, care se usureze procesul de gatire al acestora.

Masina de curatat cartofi este un echipament profesional , pretabil atat pentru fast food si restaurant, cat si pentru liniile de procesare si vidare al legumelor. Productivitatea unei astfel de masini incepe de la 260 kg/ora la un ciclu mediu de 3 minut si porneste de la o capcitate 15 kg cartofi si poate ajunge pana la 20 de kg.

masina de curatat cartofi

Usor de utilizat, masina este prevazuta cu un timer care poate fi setat la 1-5 minute, maxim 5 minute, iar

pentru o asezare si manevrare optima masina de curatat cartofi prezinta picioare din inox reglabile. Masina dispune de o gura larga de alimentare, ce se inchide cu capac prevazut cu protectie si o usa de evacuare, pentru evacurarea in conditii optime a cartofilor proaspat curatati. Masina de curatat cartofi evacueaza automat produsele curatate si vine in doatare cu o tava cu capac perforat pentru retinerea rezidurilor.Astfel, iti poti asigura igiena in bucatarie, in conformitate cu normele in vigoare.

aparat profesional pentru curatat cartofi

Daca si tu vrei sa te bucuri de calitatea si performanta unei masini profesionale de curatat cartofi, atunci lancom.ro este locul potrivit! Intra pe site si alege masina de cartofi de 15 kg sau masina de cartofi de 20 de kg!