​De ce este important sa achizitionezi un storcator de fructe profesional?

Un storcator de fructe profesional este o alegere excelenta daca planuiesti sa te transformi in cel mai cautat si apreciat furnizor de delicii sanatoase.

Industria alimentara a cunoscut o multitudine de transformari de-a lungul timpului, de la bucataria locala, traditionala, la universalizarea si infuzia de arome menite sa iti imbete simturile, procesul de dezvoltare a umanitatii poate fi citit atat in inscrisurile istorice, cat si in meniurile hanurilor, restaurantelor, barurilor si cafenelelor.

Tendinta actuala in alimentatie este adoptarea preparatelor sanatoase, cu valente nutritive crescute si cu cat mai putine elemente nocive.

storcatoare de fructe, storcator de fructe profesional, echipamente HoReCa

Cum o masa sanatoasa se potriveste perfect cu o bautura naturala, proaspata si delicioasa, sucul natural de fructe a inceput din ce in ce mai mult sa fie in topul preferintelor celor mai multi dintre noi, iar barurile, cafenelele si restaurantele care le pot oferi sunt din ce in ce mai cautate si apreciate de clienti.

Astfel, daca inca te mai intrebi de ce ar trebui sa iti achizitionezi cat mai curand un storcator de fructe profesional, cel mai simplu si rapid raspuns este: pentru ca o afacere de succes este cea care tine in permanenta pasul cu cele mai noi evolutii si cu cerintele formulate de clienti.

Pentru ca noua ne place sa fim intotdeauna pregatiti sa ii sprijinim pe toti cei care isi doresc sa se afle in topul celor mai apreciati si cautati furnizori de delicii culinare, iti punem la dispozitie o performanta gama de storcatoare de fructe profesionale.

Daca iti doresti un storcator de fructe profesional cu centrifuga, cu protectie impotriva suprasolicitarii si nivel de zgomot redus, magazinul nostru iti ofera echipamentul dorit!

storcator de fructe profesional

Daca vrei sa accesezi tehnologia de ultima generatie, sa te bucuri de un storcator de fructe profesional dotat cu motor cu inductie, sistem patentat cu alimentare automata, performante maxime – 3000 rotatii/minut ceea ce asigura o oxidare mai lenta a fructelor, atunci trebuie sa alegi performantul Storcator electric profesional legume fructe J80 ULTRA Robot Coupe. 

Oricare este preferinta ta in materie de echipamente HoReCa, oricare sunt standardele de calitate pe care iti doresti ca acestea sa le atinga, in magazinul nostru online vei gasi exact ceea ce iti doresti.