De ce să alegi Dynacube pentru bucătăria ta!

Intr-o bucatarie profesionala rapiditatea este esentiala, mai ales cand vine vorba de taierea legumelor. Piata echipamentelor HoReCa raspunde necesitatilor fiecarui bucatar si aduce in atentie echipamente menite sa faciliteze lucrul in bucatarie.

Dynacube este un instrument care vă garantează același rezultat de fiecare dată când este folosit. Este un instrument care poate fi folosit pentru taierea legumelor tale simplu si rapid. O mașină atât de simplă în utilizare, dar destul de rezistenta si utila, incat sa faca fata tuturor cerintelor tale.

aparat manual pentru taiat cuburi dynacube

Dynacube este un dispozitiv care este sigur de utilizat, care îi va convinge si pe cei mai sceptici bucătari. Este o piesă de la Dynamic, care este cunoscută la nivel național sub numele de ,,cea portocalie”!

Dynamic a creat un aparat foarte complex și inteligent, care este in acleasi timp si unul dintre cele mai ușor de utilizat echipamente  pe care oricine le va folosi vreodată în bucătărie. Este într-adevăr atât de simplu. Puneți legumele înăuntru, întoarceți mânerul și totul este tăiat cubulețe. Trei pasi simplii pentru o feliere perfecta!

dynacube

Dynacube are un avantaj major față de oricare alt  robot de bucătărie: nu este electric. Asta nu inseamna ca este mai putin rapid decat unul electric.

Ce poate felia  Dynacube?

Cam orice. Chiar și alimentele moi, cum ar fi roșiile și fructele de kiwi. Ceapa, ardeii, castraveții, dovleceii, cartofii, ananasul și merele sunt doar câteva dintre alimentele care vor trece prin acest aparat fără probleme. Aparatul functioneaza pe baza unor seturi de lame de diferite dimensiuni (pe care le puteți cumpăra separat). 7x7mm, 8.5x8.5mm, 10x10mm, 14x14mm și 17x17mm, în funcție de cât de mari doriți cubulețele.

 

Urmărește videoclipul de mai jos pentru a vedea Dynacube în acțiune:

Alege si tu calitatea produselor Lancom si comanda un aparat manual pentru taiat cuburi 10 x 10 mm Dynacube. Este ustensila perfecta pentru bucatariile profesionale cat si pentru acasa.