De ce sa alegi o crepiera Krampouz?

Oferind o distribuție uniformă a temperaturii pe întreaga suprafață de gătit, crepierele  Krampouz  ofera clătite perfecte de fiecare dată. Datorită cadrului său bine sudat, crepierele sunt  ușor de curățat, dar totodata sunt  robuste și durabile, fiind  capabile de o  utilizare indelungata.

Crepierele Krampouz sunt usoare, ceea ce înseamnă că pot fi poziționate cu ușurință în bucătărie. În plus, Krampouz ofera  un control precis al temperaturii, care este activ pe toată durata utilizării, rezultand astfel clatite gatite uniform.

Crepierele sunt usor de utilizat de oricine, deoarece pornirea si oprirea aparatului se face cu un singur buton. Krampouz ofera crepierelor  un timp de execuție continuu de patru ore, ceea ce le face ușor de utilizat și capabile să țină pasul cu cerințele tuturor mediilor culinare, fie că sunt profesionale, comerciale sau domestice.

crepiera profesionala krampouz

CARACTERISTICILE CHEIE ALE CREPIERELOR KRAMPOUZ

Ofera  o distribuție uniformă a temperaturii pe întreaga suprafață de gătit, realizand clătite perfecte de fiecare dată.

Cadrul sudat oferă o curățare și o întreținere ușoară, oferind acestei unități o longevitate excelentă în bucătărie.

Plăcuța din fontă ofera  o durabilitate fantastică și protejează in acelasi timp aparatul de stropi, sporind astfel eficiența curățării.

Crepierele au o greutate redusa , oferindu-i posibilitatea de a fi mutată în bucătărie după bunul plac.

Controlul precis al temperaturii pe tot parcursul utilizarii permite rezultate excelenta, oferind de fiecare dată clătite perfecte.

Elementele de încălzire sunt izolate, reducând pierderile de căldură și îmbunătățind eficiența energetică.

Comutatorul de pornire / oprire oferă acestui aparat un sistem de notificare excelent pentru a informa utilizatorii când unitatea este pornită sau oprită.

Timpul de rulare continuu de patru ore demonstreaza că această unitate este mai mult decât capabilă să răspundă tuturor cerințelor culinare, asigurându-se că producția sa poate satisface cererea.

Daca si tu vrei sa te bucuri de clatite gatite perfect pentru clientii tai, Lancom are pentru tine gama completa de crepiere profesionale de la Krampouz pentru ca tu sa obtii rezultate excelente in bucatarie.