De ce sa alegi Robot Coupe?

Robot Coupe este unul dintre cele mai mari nume din lumea procesatorilor de alimente. În ultimele 5 decenii, compania a fabricat roboti de procesat legume si fructe la preturi accesibile dar in acelasi timp foarte rezistente. Robot Coupe produce o varietate de modele, inclusiv storcatoare pentru sucuri. Aparatele Robot Coupe sunt ușor de utilizat și au o varietate de caracteristici care vă pot ușura viața.

 

Deținerea unui robot de bucătărie are multe avantaje. Dacă v-ați săturat să măcinați, să tăiați, să amestecați și să feliați alimentele manual, atunci un robot de bucătărie de la Robot Coupe este exact ceea va trebuie. Vă puteți salva de greutatea de a pierde o cantitate mare de timp la prepararea ingredientelor. De asemenea, vă poate economisi o mulțime de bani, deoarece puteți face sosuri si alte alimente chiar la dumneavoatra in bucatarie, fara sa mai fie nevoie sa cumparati alte conserve.

 

Un robot  bun are multe functii, care îl fac un echipament versatil ce poate acționa cu ușurință ca înlocuitor pentru  mixer , storcător, răzătoare și râșnița. 

 

Robot Coupe Blixer 4 este o combinație de blender, râșnița și mixer. Are un motor puternic care poate face ca produsul să reziste mult timp. Viteza robotului de bucătărie variază între 1500 și 3000, iar greutatea netă a produsului este de 15 kg.

Cea mai distinctivă caracteristică a acestui procesor sunt cele patru butoane de control.  La fel ca multe procesoare Robot Coupe, capacul acestui aparat este fabricat din policarbonat și previne scurgerile. Nu are un jgheab sau o tolba ca multe alte modele care se pot dovedi ușor dezavantajoase. Baza Blixerului 4 este metalică și poate fi curățată cu ușurință.

Robot Coupe CL50 este o un robot  de preparare a legumelor.  Cea mai bună caracteristică a acestuia este gura  mare de alimentare, care permite adaugarea de legume întregi. De exemplu, puteți adăuga 10 roșii dintr-o singură mișcare, ceea ce vă va economisi o cantitate substanțială de timp. Cea mai bună parte a acestui robot de bucătărie este că vine cu un total de 50 de discuri și fiecare disc oferă o tăietură distinctivă, cum ar fi cuburi, juliene,rondele, etc.Timpul rapid de procesare al aparatului va permite sa  utilizați această mașină în bucatariile profesionale. 

Dintre procesatoarele de alimente Robot Coupe menționate mai sus, alegerea celor mai bune pentru dvs. depinde numai de nevoile dumneavoastră. De asemenea, va trebui să cântăriți puterea mașinii în comparație cu celelalte, deoarece un singur procesor ar putea să nu îndeplinească toate funcțiile cu perfecțiune. De exemplu, un robot de bucătărie bun poate fi potrivit pentru tocat și mărunțit, dar s-ar putea să nu îndeplinească sarcini precum framantarea aluatului. Lancom are pentru tine gama completa de roboti profesionali de procesat legume Robot Coupe, ce se pliaza pe nevoile oricarei afaceri. Tu pe care il alegi?