De ce să folosiți mixerele profesionale de mână de la Robot Coupe?

Compania Robot Coupe își creează, dezvoltă și realizează produsele, încă din 1961, în renumita zonă gastronomică Burgundia, Franța. Printr-o gamă de produse de calitate și performanță fără egal, adaptată tuturor bucătăriilor din lume, Robot Coupe oferă soluții performante profesioniștilor din bucătărie, fiind lider mondial prezent în peste 130 de țări. De la restaurantele cele mai excusivite până la snack-bar-uri, de la diverse instituții (spitale, creșe, cantine) la operatorii de catering și maeștrii bucătarii, de la brutării, patiserii, cofetării până la super/hypermarket-uri, Robot Coupe susține îndeplinirea sarcinilor cotidiene ale utilizatorului. Produsele sunt rezistente (pot fi reparate în proporție de 100%), au economie mare de energie, iar ambalajele sunt optimizate pentru protejarea mediului înconjurat (95% din componente pot fi reciclate) și satisfac cele mai exigente norme. De asemenea, aparatele profesionale sunt concepute pentru utilizare intensivă, cu modele ce nu se uzează, fabricate din materiale rezistente, ce oferă întreținere și curățare ușoară care vă ajută să câștigați timp și bani, dar și să mărească productivitatea din orice bucătărie. 

mixere profesionale verticale de la Robot Coupe  

Dacă activați în industria alimentară, atunci știți cât de important este să aveți un mixer de mână fiabil și eficient. Mixerele profesionale verticale de la Robot Coupe oferite de Lancom Distribution sunt o opțiune excelentă, pentru cei care au nevoie de un mixer de încredere (pe care vă puteți baza) și puternic. Aceste mixere sunt perfecte pentru o varietate de sarcini, inclusiv pentru amestecare, frământare și mixare a diverselor preparate. Cu ajutorul acestora puteți să emulsificați orice sosuri, să mixați piureuri, pulpă de roșii, condimente, să amestecați compoziție pentru clătite, semințe, să bateți albușuri de ouă, spumă de ciocolată, compoziție de frișcă și să frământați aluaturi de orice fel.

Sunteți în căutarea unui mixer de mână de înaltă calitate care vă poate ajuta să abordați tot felul de sarcini culinare? Dacă da, cu siguranță veți dori să luați în considerare mixerele verticale Robot Coupe.

Mixerele de mână de la Robot Coupe sunt împărtite în urmatoarele categorii:

  1. Gama Mini (lungime băț de 160 mm, 190 mm și 240 mm)
  2. Gama Compact (lungime băț de 250 mm, 300 mm și 350 mm)
  3. Gama Mare (lungime băț de 350 mm, 450 mm, 550 mm, 600 mm și 740 mm)
  4. Gama Combi (tel + băț).

Aceste mixere sunt aparate robuste, extrem de fiabile, cu un motor puternic, ce asigură o procesare rapidă și optimă a produsului final dorit.

5 motive pentru care aceste mixere sunt o alegere excelentă:

Performanță și versatilitate. Robot Coupe este conceput pentu o gamă largă de accesorii. Acest lucru înseamnă că printr-o calitate optima a mixării, oferă finețe deosebită a produsului finit, în cel mai scurt timp și ca poate poate fi folosit pentru orice, de la amestecarea aluatului pentru prăjituri, până la frământarea aluatului de pâine.

Motor puternic. Acest mixer dispune de un motor puternic care poate face față chiar și celor mai dificile sarcini. Fie că amestecați  aluat gros sau bați frișca, mixerul de mână profesional Robot Coupe va face treaba rapid și ușor. Totodată, vine cu o varietate de setări de viteză diferite care vă permit să amestecați ingredientele la viteza perfectă pentru preparatul dumneavoastră. În plus, vine cu un cronometru încorporat care vă permite să urmăriți timpul de amestecare, astfel încât să nu amestecați prea mult ingredientele.

Design ergonomic. Designul ergonomic al mixerului asigură o utilizare confortabilă, chiar și în timpul unor perioade de timp prelungite. Mânerul moale asigură o prindere confortabilă, în timp ce construcția ușoară a mixerului previne oboseala.

Ușor de curățat. Mixerul manual profesional Robot Coupe este ușor de curățat, datorită accesoriilor detașabile și a pieselor care pot fi spălate în mașina de spălat vase. Acest lucru înseamnă că puteți petrece mai puțin timp curățând și mai mult timp bucurându-vă de creațiile dvs. culinare.

Este accesibil. În ciuda calității sale ridicate, mixerul de mână profesional Robot Coupe este foarte accesibil. Indiferent de dimensiunea afacerii dvs, mixerul de mână profesional Robot Coupe este o alegere excelentă pentru bucătăria dvs. Datorită construcției sale durabile, a motorului puternic și a accesoriilor versatile, se poate descurca cu orice sarcină de mixare. Iar operarea sa simplă, îl face ușor de utilizat, chiar și pentru începători. Cel mai bun dintre toate, este foarte accesibil. Deci, de ce să mai așteptați?

mixer de mana profesional cu tel de la Robot Coupe                                                     mixer vertical profesional de la Robot Coupe

Beneficiile pe scurt ale mixerelor de mână Robot Coupe ar fi:

  • îmbunătățirea vieții de zi cu zi a utilizatorilor;
  • mai puține sarcini manuale pentru un conform sporit;
  • prelucrarea produselor proaspete, locale, ușor și rapid;
  • garantarea siguranței și igienei impecabile;
  • timp economisit și productivitate crescută;
  • bani economisiți prin rentabilizarea investiției în mai puțin de 6 luni;
  • optimizarea creativității ce (a)duce satisfacerea celor mai exigenți consumatori;
  • creșterea profitabilității fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea.

 

Concluzie

Dacă sunteți în căutarea unor mixere de mână puternice și versatile, mixerele profesionale verticale Robot Coupe sunt o opțiune excelentă. Aceste au/vin cu o varietate de setări de viteză pentru a se potrivi nevoilor dvs. de amestecare și vin cu accesorii pentru bătut, frământat și tocat. De asemenea, mixerele sunt ușor de curățat, ceea ce le face o alegere minunată pentru a salva timp în bucătărie.