Dispenserul de sosuri TOUCHLESS EXPRESS respecta noile reguli stricte de siguranță

Stim cu totii ca pandemia a inchis multe afaceri in acesta an, cele mai afectate fiind cele din industria HoReCa. Patronii restaurantelor au fost nevoiti fie sa se alinieze unor reguli stricte de siguranta si igiena, fie sa-si inchida locatiile. Si cum inchiderea locatiei nu era cea ai imbucuratoare solutie, patronii care au avut si o zona de terasa s-au luptat in acesta perioada sa-si mentina afacerile deschise. Dar acest lucru nu a fost deloc usor, pentru ca au avut de respectat cateva norme de igiena si restrictii de siguranta riguroase, care erau menite sa limiteze cat mai mult posibil contactul fizic.

Nevoia de distantare sociala a fost resimtita si de producatorii de echipamente horeca, care au fost nevoiti sa se adapteze rapid la noile reguli impuse si sa vina in ajutorul locatiilor din domeniul HoReCa cu echipamente care nu presupun contact direct si pot fi actionate prin telefon sau senzori de miscare.Asadar, tehnologia a trebuie sa-si faca loc rapid si in acesta industrie, iar producatorii au venit cu solutii inovative menite sa faca servirea clinetilor mult mai sigura si igienica.

dispenser de sosuri touchless express

 

Un astfel de aparat este dispenserul de sosuri TOUCHLESS EXPRESS. Dispenserele automate Touchless Expres sunt dispensere activate manual, care porționează sosuri în deplina siguranță, fără contact. Tehnologia PerfectSense detectează mâna utilizatorului pentru a distribui o porție. Porțiile variabile pot fi distribuite îndepărtând mâna înainte de finalizarea ciclului de distribuire.

Dispenserele automate sunt pregatite pentru functionare si nu necesita calibrare, trebuie doar conectat la priza.Constructia integrala din otel inoxidabil de inalta calitate ii asigura o curatare usoara si o rezistenta ridicata, ceea ce inseamna o durata de viata indelungata. Distribuitoarele de sosuri Touchless Express furnizează până la 98% evacuare, ceea ce inseamna mai puține deșeuri, iar pungile pentru sosuri sunt reciclabile.

dispenser pentru sosuri

Touchless Express distribuie sosuri și condimente în siguranță, fără contact. Dispenserul automat TOUCHLESS EXPRESS indeplineste toate masurile de siguranta, necesare in acest moment pe piata HoReCa.

Alege si tu un produs revolutionar, care se preteaza perfect noilor restrictii si masuri de igiena impuse de pandemia Covid-19: Dispenserul de sosuri TOUCHLESS EXPRESS!