Faci livrari? Atunci ai nevoie de o cutie termica pentru transport!

In era tehnologiei a devenit foarte usor sa-ti alegi mancare dintr-un meniu online si sa o ai calda la tine la usa in doar cateva minute. Dar sa ai in permanenta mancare calda livrata rapid nu este tocmai usor, daca nu este transportata in recipiente speciale, care sa-i asigure temperatura optima.

Cutiile termice sunt confectionate special pentru transportul alimentelor in cele mai bune conditii, fie ca vrei sa livrezi produse calde sau reci. Designul si metrialele folosite pentru constructia acestora, sunt atent alese pentru a asigura o conditie optima de pana la 4 ore. De asemenea, materialele eco-friendly asigura aliniera acestora la normele impuse.

cutie termica transport

Constructia cutiilor termoizolante asigura o buna compartimentare, fiind potrivite pentru toate tipurile de recipiente, pana la tavile Gastronorm 1/1. Designul unic permite intercalarea, economisind spațiu de stocare de 30%, iar manerele perfect integrate permit deplasarea cu usurinta a produsului, fara a exista riscul deteriorarii recipientelor din interior.

cutii termice termobox

Daca si tu vrei sa te bucuri de un transport sigur al alimentelor tale, atunci ai nevoie cu siguranta ce o cutie termica, iar cutiile Cam GoBox sunt solutia ideala. Le poti comanda direct din magazinul nostru online si-ti vor ajunge la tine la usa in cel mai scurt timp,ca sa incepi livrarile la domiciliu pentru clientii tai. Ce mai astepti? Hai la cumparaturi!