Feliator mezeluri - Utilaj profesional indispensabil in servirea produselor din carne!

Indiferent daca esti fericitul posesor al unei carmangerii sau vrei sa beneficiezi de o taiere usoara a produselor din carne in propriul restaurant, cu siguranta ai nevoie de un feliator mezeluri, de cea mai inalta calitate. Cu ajutorul acestui echipament profesional bucatarie, vei inregistra o crestere aproape imediata a profitului iar clientii tai vor fi maguliti de rapiditatea servirii preparatelor din carne.

Se spune ca prima impresie este cea mai importanta, asadar incearca sa te ridici la standardele persoanelor care trec pragul carmangeriei tale. De cele mai multe ori, clientii isi doresc mezeluri feliate pentru a beneficia de consumul acestor delicii culinare in propria locuinta. Avand in vedere ca dimineata, majoritatea indivizilor sunt grabiti sa ajunga la locul de munca pentru a-si indeplini sarcinile profesiei lor, micul-dejun devine o activitate cu durata foarte scurta. Tocmai din acest motiv, te vei confrunta cu un mare segment de clienti care nu doresc sa piarda timp pretios pentru a taia mezelurile delicioase din carne la o dimensiune optima.

Feliator mezeluri D 220

Un feliator mezeluri reprezinta solutia perfecta pentru a spori productivitatea carmangeriei sau resturantului tau. Fata de procesul manual de taiere, cu ajutorul acestui utilaj profesional poti felia mezelurile in timp foarte scurt, la o grosime optima pentru realizarea unui sendvis delicios sau alte preparate culinare, preferate de clientii tai. In plus, vei reusi sa onorezi comenzile in doar cateva secunde, chiar daca trebuie sa finalizezi si procesul de impachetare al produsului feliat! Indiferent care sunt dorintele celor care intra in carmangeria ta, cu un feliator mezeluri in cea mai buna stare de functionare, te poti adapta oricarei conditii!
 
Pentru a ne asigura ca iei cea mai buna decizie in privinta achizitionarii celor mai bune echipamente bucatarie profesionale, iti recomandam sa achizitionezi un feliator mezeluri din aluminiu, cu suprafata vopsita. Datorita puterii sale de 120W, procesele de taiere ale preparatelor din carne se vor efectua la cea mai inalta calitate, inainte ca majoritatea clientilor sa apuce sa plateasca produsul comandat. Astfel, poti garanta o productivitate maxima a afacerii tale, construind astfel un renume pozitiv printre indivizii multumiti de preparatele achizitionate.

Utilajul profesional prezinta, de asemenea, un buton pentru oprire de urgenta si un maner solid, ergonomic, astfel incat sa asigure un maxim al functionalitatii. Aceste aspecte au un aport foarte important in usurinta cu care poate fi folosit aparatul, asadar vei beneficia de un confort sporit in orice moment de utilizare a acestuia. Sistemul de autoascutire de care dispune acest feliator mezeluri D 220 faciliteaza considerabil taierea preparatelor din carne la o grosime potrivita, astfel incat sa coincida cu dorintele clientilor tai. In plus, indiferent cat de multe mezeluri ajung pe acest aparat profesional, lama feliatorului se va descurca exemplar in taierea oricarui produs, garantand o durabilitate incredibila.

Achizitioneaza acum un feliator mezeluri D 220 si construieste un renume pentru carmangeria sau restaurantul tau! Consumatorii vor fi complet multumiti de calitatea preparatelor si de rapiditatea servirii, reusind astfel sa inregistrezi mai multe vanzari intr-un timp extrem de scurt! Aceste obiective pot fi indeplinite foarte usor, cu acest feliator mezeluri de calitate superioara, disponibil in magazinul Lancom Distribution!
 
Ai deja un astfel de utilaj bucatarie insa ai nevoie de un accesoriu vital pentru functionarea lui? In magazinul nostru online, in sectiunea Feliatoare, poti gasi o gama larga de ustensile care te ajuta in taierea optima a preparatelor din carne. Achizitioneaza un disc pentru feliator mezeluri D 220 sau alte echipamente profesionale menite sa faciliteze procesul de taiere al diverselor produse gastronomice!