Feliator profesional de roșii pentru feliere rapidă în bucătăria ta!

Intr-o bucatarie profesionala rapiditatea este esentiala in procesul de pregatire al preparatelor, iar pentru aceasta ai nevoie de echipamente menite sa-ti faciliteze munca.  Lancom are grija de afacerea ta si iti pune la dispozitie echipamente si accesorii menite sa-ti fie de un real ajutor in bucatarie.Un astfel de echipament este aparatul de fieliat tomate si fructe.

Feliatorul este prevazut cu  lame din oțel inoxidabil, adecvate pentru a face rapid felii subțiri perfecte de 5,5 mm. Aparatul este perfect capabil să felieze ușor roșii, lămâie, portocale, kiwi, etc. Este recomandat pentru restaurante, cantine, hoteluri, etc.

Lamele incredibil de ascuțite din oțel inoxidabil sunt capabile să taie chiar și cele mai coapte roșii, pentru a obtine felii perfecte de fiecare dată. Dispozitivul de feliere este, de asemenea, incredibil de ușor de curățat.

Pentru o rezistenta indelungata de  funcționare fără probleme, această mașină de feliat legume este confectionata din otel inoxidabil de inalta calitate, ceea ce-I ofera rezistenta, stabilitate și robustețe sporita.

Setul de lame este fabricat din oțel inoxidabil alimentar, care este ascuțit și durabil. 10 lame ascuțite pot produce felii perfecte de 5,5 mm în decurs de un minut, iar manerul ergonomic este proiectat pentru a face tăierea unor volume mari de roșii fără efort. Un alt mâner în partea de sus facilitează ridicarea și transportul comod.

Apărătoarele de protecție sunt poziționate special pentru a menține mâinile și degetele în siguranță în timpul funcționării, evitând atfel accidentele.

Picioarele stabile din cauciuc ii asigura o pozitie ferma în timpul utilizării. Materialul de cauciuc poate preveni alunecarea și zgârierea pe suprafața de lucru.

Feliatorul este un adevarat asistent in bucatarie. El poate tăia fără efort roșii, ceapă, usturoi, castraveți și alte tipuri de legume și fructe într-o singură mișcare rapidă, economisindu-vă timp pentru a vă permite să îndepliniți alte sarcini in bucătărie.

 

Alege si tu calitatea ehipamentelor Lancom si comanda si tu un aparat manual pentru feliat rosii si fructe!