Ghid pentru vase antiaderente

Ar trebui să spun că suprafața tradițională de gătit antiaderentă, fie teflon sau echivalentul său, a fost o invenție absolut uimitoare în ceea ce privește ușurinta gătitului, în special pentru bucătarul amator. Cu toate acestea, în ultimii ani au apărut unele dezavantaje.

Teflonul  este cea mai cunoscută suprafață antiaderentă. Are o frecare foarte scăzută și o rezistență ridicată la căldură. Acestea ii conferă proprietăți „antiaderente” sau de anti-alunecare. Acest lucru este excelent pentru a reduce cantitatea de ulei pe care trebuie să o utilizați atunci când gătiți și, de asemenea, ușurează curățarea, deoarece rămân mult mai puține reziduuri de mâncare pe tigaie.

Tigăile ieftine antiaderente pot fi zgâriate cu ușurință de unelte ascuțite și se pot ciobi în timp. Cel mai bine este să folosiți ustensile din lemn, plastic sau silicon. Din aceste motive, dacă folosiți o tigaie tradițională antiaderentă, vă recomandăm să folosiți una de bună calitate, cu o suprafață mai groasă și mai durabilă. De asemenea, nu ar trebui să încălziți prea mult tigaia antiaderentă.

Toate mărcile noastre de tigăi antiaderente sunt tigăi de bună calitate. Unele tigăi precum AMT Gastroguss au un strat de titan adăugat înaintea stratului antiaderent, reducând astfel riscul de decojire și crăpare.

tigai antiaderente

AMT Gastroguss este un sponsor oficial al echipei culinare naționale germane și este testat de bucătarii lor profesioniști. Caracteristicile de gătit ale vaselor utilizate de bucătarii echipei naționale germane au oferit rezultate excelente. Fie că este folosit la Competiții Internaționale sau acasă, veți obține cele mai bune rezultate.

AMT Gastroguss poate fi folosit pe toate suprafețele obișnuite de gătit: plite pe gaz, electrice, ceramice și cu halogen. Există și o gamă specială de AMT pentru plite cu inducție, iar acoperirea acestor vase este 100% fără PFOA.

Înainte de a utiliza vasele de gătit AMT Gastroguss pentru prima dată, acestea trebuie curățate cu apă caldă și un detergent ușor. După uscarea temeinică a vaselor, vă rugăm să ștergeți ușor interiorul cu ulei de gătit și să îndepărtați orice exces cu un prosop uscat de hârtie înainte de a depozita vasele în dulapuri.

Întreținerea este la fel de ușoară. Un burete, o cârpă de vase sau un prosop de hârtie este tot ceea ce aveți nevoie pentru a curăța suprafața.

Vasele de gătit de la AMT Gastroguss vă pot ajuta să economisiți energie. Datorită conducției extrem de eficiente a căldurii, vasele de gătit AMT Gastroguss ajung și mențin rapid temperatura dorită. Prin urmare, puteți reduce căldura mai devreme și puteți economisi la factura de energie. Veți obține cele mai bune rezultate de gătit, preîncălzind vasele cu două minute înainte de a adăuga alimentele.

Pentru a evita zgârierea, NU folosiți ustensile metalice în vase AMT Gastroguss. Vasele de gătit AMT Gastroguss trebuie spălate manual. Deoarece alimentele nu se lipesc este foarte ușor să curățați suprafața fără spălare. NU utilizați detergenți duri, doar apă caldă și un detergent ușor sunt suficiente. Este extrem de ușor să curățați tigaia, doar cu un prosop de hârtie, cât încă este fierbinte.

vase de gatit amt gastroguss antiaderente

Vasele de gatit AMT Gastroguss sunt alegerea expertilor (sute de Bucatari profesionisti de top din intreaga lume) pentru prepararea unor meniuri cu adevarat delicioase. Alegeti calitatea, alegeti AMT Gastroguss!