Hote de perete din inox in care poti avea incredere

upa pareparata la foc mic. O tigaie in care calesti ceapa... Si lista de preparate ce se realizeaza concomitent intr-o bucatarie profesionala poate continua la nesfarsit... Aromele degajate de preparatele din bucataria ta sunt minunate, dar umezeala, grasimile, mirosurile si caldura degajata de prepararea acestora nu sunt la fel de placute. Unele dintre aceste elemente secundare rezultate in urma procesului de gatire pot avea efecte distructive. Aburul, de exemplu, va provoca formarea de condens pe ferestre si pe interiorul peretilor exteriori, ceea ce duce la aparitia mucegaiului.

Cea mai sigura metoda de a-ti proteja bucataria de actiunea acestor factori este o ventilatie mecanica buna, sau altfel spus, o hota de perete profesionala.

hote de perete inox, hote profesionale de perete din inox
 

In gama noastra de echipamente HoReCa poti gasi o variata si performanta oferta de hote de perete profesionale, gandite astfel incat sa garanteze ventilatia ideala si sa elimine factorii ce ar putea sa iti afecteze in mod negativ activitatea.

Hotele pe care ti le propunem au filtre de cea mai buna calitate, canal colectare grasimi, precum si presetupa pentru golirea grasimii.

De asemenea, gama noastra de hote de perete profesionale iti ofera si o bogata varietate de dimensiuni, astfel incat sa raspunda tuturor cerintelor si nevoilor tale: de la dimensiuni ce pornesc de la 1000x700x600 mm si pana la hote de perete cu dimensiuni de 3000x700x600 mm, magazinul nostru online de echipamente HoReca este gata sa iti ofere exact ceea ce iti doresti.

Si pentru ca ne place sa iti oferim posibilitatea de a-ti personaliza echipamentele dedicate bucatariei tale profesionale astfel incat sa indeplineasca si cele mai inalte criterii, iti punem la dispoziţie dotari suplimentare pentru hotele de perete pe care ti le punem la dispozitie: motor centrifugal, variator de turatie, corpuri de lampa cu tub fluorescent, spoturi cu halogen.

Fiecare dintre echipamentele si accesoriile HoReCa pe care ti le punem la dispozitie in magazinul nostru online au menirea de a-ti optimiza activitatea si de a-ti oferi posibilitatea de a atinge performanta maxima, astfel ca nu trebuie sa mai astepti, incepe echiparea bucatariei tale acum, eu echipamente premium, echipamente de cea mai buna calitate, calitatea Lancom!