Începeți o afacere cu suc proaspăt de portocale

Un număr tot mai mare de oameni preferă sucul de portocale proaspăt stors, fără coloranți sau conservanți adăugați, ceea ce face din aceasta o oportunitate de afaceri grozavă. Această tendință este în creștere după pandemia actuală, în care oamenii au tendința de a-și crește nivelul de imunitate consumând tot mai mult suc de citrice, care este bogat în vitamina C.

O astfel de afacere nu necesita prea multe investitii, insa veți avea nevoie în principal de un  furnizor de portocale si un  storcator de portocale profesional pliat pe nevoile afacerii tale.

 Frucosol este un  producător de echipamente pentru hoteluri, catering și restaurante din 1991. Acesta aduce pe piata internationala o gama vasta de storcatoare automate, capabile la produca sub proaspat de portocale in doar cateva minute.

Storcatorul automat de citrice de la Frucosol va permite sa oferiti clientilor dumneavoastra suc de portocale proaspat in fiecare zi. Cu un design usor de curatat si o constructie robusta din otel inoxidabil, storcatorul profesional pentru citrice se poate adapta oricarei tip de afacere. Veți avea nevoie de doar 7 minute pentru a demonta, curăța, usca și monta înapoi storcatorul automat pentru citrice.

Puteți sa oferiti clienților dumneavoastra un suc de portocale de înaltă calitate, produs în cele mai bune condiții de igienă. Sistemul său de stoarcere cu presiune controlată permite mașinii să stoarcă fructele fără a intra în contact cu coaja, evitând astfel substanțele amare să ajungă la sucul final. Modul ușor de lucru vă va ajuta să obțineți cel mai bun suc proaspăt de portocale în câteva secunde, pur și simplu umpleți rampa de alimentare și apăsând butonul ON.

aparat profesional pentru suc proaspat de portocale

Lancom va pune la dispozitie gama completa storcatoare profesionale de portocale de la Frucosol rezistente si durabile. Alege si tu calitatea storcatoarelor Frucosol pentru afacerea ta si te vei bucura de un succes garantat al afacerii tale!